Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πέγκυ Ζήνα: «Τους γνώρισα ως καλλιτέχνες αλλά με απογοήτευσαν ως άνθρωποι»



Την Πέγκυ Ζήνα  υποδέχθηκε η Αθηναΐδα Νέγκα σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στο «Καλύτερα Αργά» του Action24 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους καλλιτέχνες τους οποίους θαύμαζε αλλά την απογοήτευσαν όταν τους γνώρισε από κοντά και συνεργάστηκε μαζί τους.

«Όταν δεν είναι οι άνθρωποι αντάξιοι του έργου τους, δεν αφήνουν πίσω τους αυτό που ονειρεύονται ότι θα αφήσουν. Έχει να κάνει με τη ζωή, στη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις. Το να έχεις επιτυχίες σε έναν λαμπερό χώρο σε αλλοιώνει ως άνθρωπο, το πιο σπουδαίο είναι να μην παίρνεις τα φώτα σπίτι σου κατεβαίνοντας από τη σκηνή», δηλώνει η Πέγκυ Ζήνα.

«Έχω απομυθοποιήσει ανθρώπους και με στενοχωρεί αυτό. Στην πορεία ξεχώρισα το μεγάλο τους έργο, πλέον παραδειγματιζόμουν μόνο από αυτό και όχι από την προσωπικότητά τους», παραδέχεται η τραγουδίστρια.

«Εγώ ήμουν πάντα ήπιων τόνων, δεν γεύτηκα την επιτυχία με την έννοια της τρέλας, ακόμα κι όταν την είχα ως talk-of-the-town. Αυτό το χρωστάω και στον Γιώργο (Λύρα), που πάντα με έβαζε στο τριπάκι του επαγγελματία. Γι’ αυτό θεωρώ πως έχω μία ισορροπία σήμερα στην ψυχοσύνθεσή μου», εξομολογείται η Πέγκυ Ζήνα.

«Το πένθος πρέπει να το βιώνεις και στα πέντε στάδιά του, όπως λένε και οι ψυχολόγοι. Είναι αυτό που σου δίνει τα κατάλληλα μαθήματα, σε κάνει πιο δυνατό και σε εξελίσσει σαν άνθρωπο.

Όποιος αντιμετωπίζει το όποιο ταλέντο του και αυτή τη δουλειά ως κορυφή, νομίζω ότι απατά τον ίδιο του τον εαυτό. Στην Τέχνη δεν μπορείς ποτέ να έχεις κορυφή, όσο ψηλά και να φτάσεις δεν μπορείς να το διατηρήσεις παρά μόνο μία σεζόν, στην καλύτερη και δύο», σχολιάζει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Πέγκυ Ζήνα.

Πηγή :

https://www.zappit.gr/psychagogia/pegky-zina-tous-gnorisa-os-kallitechnes-alla-me-apogoitefsan-os-anthropoi/3416091






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άντζελα Γκερέκου: Επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι μετά από 26 χρόνια

Μετά από 26 χρόνια απουσίας από το θέατρο, η Άντζελα Γκερέκου επιστρέφει και είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό, όπως ακριβώς κάνει και στην καθημερινή δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς». Η ηθοποιός θα συμμετάσχει στην παράσταση «Τα τελευταία φεγγάρια», στο θέατρο Coronet, μαζί με τον Στέφανο Κυριακίδη, με τον οποίο συμμετείχαν μαζί και στη σειρά του MEGA. Τη σκηνοθεσία του πολυβραβευμένου θεατρικού έργου του Φούριο Μπορντόν έχει αναλάβει η Ρέινα Εσκενάζυ. Λίγα λόγια για το έργο Ένας ηλικιωμένος καθηγητής μέσα σ’ ένα δωμάτιο φτιάχνει την βαλίτσα του για τελευταία φορά. Στους τοίχους κολλημένα αυτοκόλλητα με ήρωες του Ντίσνεϊ. Στο πάτωμα ένα φωτογραφικό άλμπουμ και διάσπαρτα κόμικς. Στο πικ-απ ακούγονται οι μουσικές νότες του Μπαχ. Ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το σπίτι του γιου του που τον φιλοξενούσε, την τελευταία του οικογένεια, για να περάσει την υπόλοιπη ζωή του σ’ έναν οίκο ευγηρίας. Είναι η ώρα του αποχωρισμού και του τελικού απολογισμού. Συνοδοιπόροι σε αυτό το τελευταίο

Η πρωτότυπη όπερα «El Greco» του Γιώργου Χατζηνάσιου στο Μέγαρο Μουσικής

Η πρωτότυπη όπερα « El Greco » του Γιώργου Χατζηνάσιου, του πολυδιάστατου δημοφιλούς συνθέτη που έχει συμπληρώσει πάνω από πενήντα χρόνια διαρκούς παρουσίας στην καλλιτεχνική ζωή του τόπου μας, ανεβαίνει για πρώτη φορά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Η μουσική παράσταση θα παρουσιαστεί για τέσσερις βραδιές στις 13,15,17 και 20 Φεβρουαρίου (ώρα: 20.00). Σε αυτή τη νέα παραγωγή, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου ένα μουσικο-σκηνικό θέαμα με ψηφιακές προβολές που μεταφέρουν τους θεατές στο εικαστικό σύμπαν του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου. Λιμπρέτο | Ηλίας Λιαμής/ Ενορχήστρωση – Μουσική διεύθυνση | Νίκος Βασιλείου / Σκηνοθεσία – Δραματουργία | Αγγέλα Σαρόγλου / Συμφωνική Ορχήστρα  Novarte  /  Xo ρωδία  Fons   Musicalis  | Καλλιτεχνική διεύθυνση | Κωστής Κωνσταντάρας Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Γκρέκο ερμηνεύει ο Dario Di Vietri

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Ρους στο Ρυθμός Stage

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Ρους στο Ρυθμός Stage Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου Φιλική συμμετοχή Ελένη Τσαλιγοπούλου Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Ρους και για την Τετάρτ η 25 Φεβρουαρίου στο Ρυθμός Stage . Η Ανδριάνα και ο Ρους συνεργάζονται για πρώτη φορά διαπιστώνοντας πως έχουν ένα κοινό μουσικό κώδικα. Γεννημένοι τον ίδιο μήνα της ίδιας χρονιάς, με διαφορά ημερών θυμούνται τις μουσικές καταβολές τους που τους έφεραν στο σήμερα. Από Τρύπες και Ξύλινα σπαθιά, Nίκο Πορτοκάλογλου, Θανάση Παπακωσταντινου , Παπάζογλου και Μάλαμα. Και φυσικά το δικό τους υλικό. Από το συντριπτικό χιτ “Εξαιρέσεις” του Ρους, το “Ενα φιλί “ που έγραψε για τη Χαρούλα Αλεξίου, το "Κόκκινο φως",  "Μαριονέττες" αλλά και τα τραγούδια της Μπάμπαλη “Μοίρα μου έγινες”, "Δες καθαρά", "Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου", "Γίνε κομμάτια" και τραγούδια από τη νέα της δισκογραφική δουλειά όπως "Τ’ ακουστικά". Στην παρέα τους ξεχωριστή παρουσ

Στο περιβόλι της καρδιάς μας

  Στο περιβόλι της καρδιάς μας και φέτος… και για 5 η  συνεχή χρονιά επιτυχίας… Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος Διονυσίου, Ελεάννα Το Περιβόλι του Ουρανού, το ιστορικό μαγαζί της Πλάκας,  στο περιβόλι της καρδιάς μας,   στέκι κεφιού, χαράς, γνήσιου λαϊκού τραγουδιού και αυθεντικής διασκέδασης! Ο κορυφαίος  Έλληνας λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού με τα αμέτρητα τραγούδια του, θησαυρούς του ελληνικού τραγουδιού, Χρήστος Νικολόπουλος. Η Πίτσα Παπαδοπούλου που με τις ερμηνείες της καθηλώνει το κοινό και το πλημμυρίζει συναισθήματα με όλη αυτή τη δύναμη της φωνής και της ψυχής της που βγαίνουν στα τραγούδια της !  Ο Στέλιος Διονυσίου που υπηρετεί, με την γνήσια ξεχωριστή,  λαϊκή φωνή του και με τη χροιά της οικογένειας  Διονυσίου, τόσο πετυχημένα το ελληνικό λαϊκό τραγούδι!  Το  νέο μέλος της παρέας η Ελεάννα που από τα  πρώτα της βήματα μέχρι και σήμερα ξεχώρισε για τη φωνή και το ταλέντο της, τραγουδώντας με το δικό της μοναδικό στυλ! Εξαιρετικές φωνές, π

Αγγελική Νικολούλη «Δεν κολώνουμε με μία βόμβα»

Μήνυμα για   ύπαρξη βόμβας   στο στούντιο που γυρίζεται η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» δέχθηκε η   Αγγελική Νικολούλη   την ώρα που βρισκόταν στον αέρα. «Όλα τα έχω ακούσει, είχα χρόνια να το ακούσω αυτό», ήταν η αντίδραση της Αγγελικής Νικολούλη στο μήνυμα που δέχθηκε ότι υπάρχει βόμβα στο στούντιο που γυρίζεται η εκπομπή. «Δεν κολώνουμε με μία βόμβα» είπε η δημοσιογράφος, η οποία συνέχισε κανονικά την εκπομπή.

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ:Μουσικές καλοκαιρινές βραδιές στο Άλσος 28 και 29 Ιουλίου

Καλοκαίρι 2020 Μουσικές καλοκαιρινές βραδιές στο Άλσος με τον ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ Τρίτη 28 & Τετάρτη 29 Ιουλίου  Το  Άλσος ,  χώρος πολιτισμού και ψυχαγωγίας, ένα θέατρο στην καρδιά του πράσινου πνεύμονα της πόλης, είναι έτοιμο με όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών, να φιλοξενήσει αγαπημένους καλλιτέχνες για μοναδικά συναυλιακά καλοκαιρινά βράδια. 

Η Βερβερίτσα του Νίκου Μουτσινά επιστρέφει σε online streaming

  Βερβερίτσα Κείμενο-Σκηνοθεσία: Νίκος Μουτσινάς ONLINE STREAMING Η People Entertainment Group παρουσιάζει την παράσταση που έσπασε τα ταμεία σε όλη την Ελλάδα! Η “Βερβερίτσα” ετοιμάζει την πρώτη της διαδικτυακή προβολή, διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο! Η απίστευτη φαρσοκωμωδία σε κείμενο και σκηνοθεσία του Νίκου Μουτσινά με συμπρωταγωνίστρια τη Μαρία Σολωμού και τη Ματίνα Νικολάου, υπόσχεται απροσποίητο και άφθονο γέλιο. Ευφυέστατο κείμενο με απίθανους διαλόγους, pop art σκηνικά, εντυπωσιακοί φωτισμοί και ευφάνταστα κοστούμια συνθέτουν το μοναδικό σκηνικό της παράστασης! «Βερβερίτσα»: θηλυκό, μικρό θηλαστικό της οικογένειας των σκίουρων… ή αλλιώς μια παράδοξη ιστορία καθημερινής τρέλας!   Αγορά κωδικού

Το συγχαρητήριο μήνυμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κου Νίκου Αναστασιάδη στους 22 Κύπριους καλλιτέχνες για την πρωτοβουλία τους με "Το Τραγούδι μας"

Διαβάστε το συγχαρητήριο μήνυμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κου Νίκου Αναστασιάδη για την προσπάθεια των 22 Κύπριων καλλιτεχνών και μάθετε τα πάντα για  "Το Τραγούδι μας"!

Πέθανε ο ηθοποιός Σπύρος Μισθός

Πέθανε ο  ηθοποιός   Σπύρος Μισθός   μετά από πολύμηνη μάχη με τον   καρκίνο . Την είδηση γνωστοποίησε ο πρόεδρος του  Σωματείου   Ελλήνων   Ηθοποιών , Σπύρος Μπιμπίλας. Ο  Σπύρος Μισθός  έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Καλημέρα Ζωή» του Νίκου Φώσκολου, στην οποία υποδυόταν το ρόλο του αστυνόμου Βεργίτση. «Με ένα πολύ άσχημο νέο ξεκινάει η Κυριακή... Τη νύχτα έφυγε από κοντά μας ο καλός μας συνάδελφος που τόσο πολύ είχαμε δουλέψει μαζί μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο εκ των πρωταγωνιστών του Νίκου Φώσκολου. ο Σπύρος Μισθός... Πληροφορούμαστε ότι η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στα Γιάννενα.Καλό ταξίδι Σπυράκο μας», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του.

Μιχάλης Χατζηγιάννης " Είμαι Μόνο Ένας Άντρας "

O Μιχάλης Χατζηγιάννης υπογράφοντας ο ίδιος την μουσική και  σε στίχους  Χάρη Ρώμα παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο " Είμαι μόνο ένα άντρας". Ένα τραγούδι σε λαϊκούς μουσικούς δρόμους που  αναμένεται  να    ακουστεί στην τηλεοπτική σειρά  " Το καφέ της χαράς"