Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 20, 2020

“ΤΖΟΡΝΤΑΝ” με την ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ στο ALHAMBRA ART THEATRE από τον Οκτώβριο

“ΤΖΟΡΝΤΑΝ” των Άννα Ρέϋνολντς και Μόιρα Μπουφίνι Με την ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ Σε σκηνοθεσία ΓΙΑΝΝΗ ΑΙΒΑΖΗ Σ το  ALHAMBRA   ART   THEATRE   κάθε ΤΡΙΤΗ και ΤΕΤΑΡΤΗ από τον Οκτώβριο του 2020 Ο σπαρακτικός μονόλογος «Τζόρνταν» των  Άννα Ρέϋνολντς  και Μόιρα Μπουφίνι, που μετέφρασε ο Μάριος Πλωρίτης, μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε την προηγούμενη θεατρική σεζόν, επιστρέφει στο  ALHAMBRA   ART   THEATRE   από τον Οκτώβριο του 2020 όπου θα παρουσιάζεται κάθε Τρίτη και Τετάρτη. 

Σωτήρης Σωτηρίου " Τη Zωή Nα Tαξιδεύω" Νέο Digital Single

Ο Σωτήρης Σωτήριου επανέρχεται δυναμικά, με ένα μελωδικό τραγούδι γεμάτο με εικόνες, συναισθήματα και καλοκαιρινά  V ibes. Την μουσική υπογράφει ο Κώστας Λογοθετίδης (Εκείνος + Εκείνος) και τους στίχους ο Γρήγορης Μυλωνάς. Το Video  C lip υπογράφει ο Λεωνίδας Κεχαγιάς σε μοντάζ Στέλιου Ορφανίδη. Πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ιστορία του Video  C lip. Back  S tage  P hoto ο Πέτρος Νικολαρέας.

Ζανέλ - «Μη μου πεις τίποτα» (cover)- (Μίμη Πλέσσα – Κώστα Πρετεντέρη)

Ζανέλ - «Μη μου πεις τίποτα» ( cover ) (Μίμη Πλέσσα – Κώστα Πρετεντέρη) Τα μουσικά διαμάντια λάμπουν παντοτινά! Είναι ένα από τα τραγούδια που ξεχώρισαν μέσα από τις ζωντανές εμφανίσεις της, όλο το προηγούμενο διάστημα. Η εξαιρετική σύνθεση του Μίμη Πλέσσα σε στίχους Κώστα Πρετεντέρη, με πρώτη ερμηνεύτρια την Τζένη Βάνου και τους Τρίο Μπελκάντο στα φωνητικά, «Μη μου πεις τίποτα», πρωτοκυκλοφόρησε το 1960. Ακολούθησαν αρκετές ακόμη επανεκτελέσεις, με κυριότερες αυτές της Καίτης Χρυσολωρά και της Χριστιάνας.

Διαχρονικοί δεξιοτέχνες του μπουζουκιού, η Γιώτα Γιάννα και ο Διαμαντής Διονυσίου στον " Μπακαλόγατο"

Από τα καλύτερα στέκια του καλοκαιριού για καλό φαγητό και αγαπημένη λαϊκή διαχρονική μουσική  ο " Μπακαλόγατος" στην Καισαριανή έχει γίνει σημείο αναφοράς και παρουσίας των επωνύμων. Στον όμορφο κήπο γεμάτο από νυχτολούλουδα του   Γιώργου Γεωργόπουλου και της Αθηνάς Γεωργοπούλου επισκέφθηκαν  τα τελευταία βράδια οι    δεξιοτέχνες του μπουζουκιού με ιστορική διαδρομή Δημήτρης Χιονάς , Δημήτρης Βύζας, , Δημήτρης Κορδατζής. και από  την νέα γενιά εκπροσώπων του μπουζουκιού Μάριος Μαυριανός, Γιάννης Φλώρος, Διαμαντής Οικονομόπουλος .