Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 1, 2019

Το ΙΣΝ Στηρίζει το Ανανεωμένο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης

Τ ο  Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης , ευρύτερα γνωστό ως ΜοΜΑ, άνοιξε ξανά τις πόρτες του για το κοινό μόλις πριν από λίγες μέρες, έπειτα από εκτεταμένη ανακαίνιση και μία συνολική επανεκτίμηση του τρόπου με τον οποίο οι συλλογές του συνδιαλέγονται με το κοινό. Το  Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ),  μέσα από τη διεθνή κοινωφελή δράση του, έχει στηρίξει το Μουσείο πολλαπλώς τα τελευταία 22 χρόνια και εξακολουθεί να βρίσκεται μεταξύ των σταθερών υποστηρικτών του ΜοΜΑ, και σε αυτή τη νέα εποχή του.

Στέλιος Κουκέλης Feat.Ναταλία Ρασούλη - "Πάρε με πιο ψηλά"

Η  InSideOut  Music  Web  Promotion  παρουσιάζει τον Στέλιο Κουκέλη, έναν δυναμικά ανερχόμενο δημιουργό, όπου μέσα σε δύσκολες εποχές για την δισκογραφία και τους νέους καλλιτέχνες, βρίσκει το ύφος και τον τρόπο να εκφραστεί και να καταθέσει τη δική του μουσική πρόταση. 

Βασίλης Παπακωνσταντίνου- Βιολέτα Ίκαρη πρεμιέρα στο " Anodos Live Stage"

Όλα έτοιμα για την  μεγάλη πρεμιέρα στις 2/11 του  Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο " Anodos Live Stage" . Με μια μεγάλη διαχρονική δισκογραφική διαδρομή και το τελευταίο του άλμπουμ με γενικό τίτλο " Μπλέξαμε " ο θρυλικός Βασίλης παρέα με την Βιολέτα Ίκαρη θα χαρίσει στα Σαββατόβραδα σας μοναδικές μουσικές στιγμές γεμάτες από λατρεμένα τραγούδια ανίκητα στο χρόνο