Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 10, 2020

Athens Digital Arts Festival : Live ηλεκτρονικές αναμεταδόσεις εικαστικού ενδιαφέροντος για μικρούς και μεγάλους

ADAF Live | ADAF Kids Live Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival (ADAF), ανταποκρινόμενο στο ύψος των περιστάσεων και σε πλήρη σύγκλιση με το #DigitalSolidarityGR, προσφέρει από τo Σάββατο 11 Απριλίου, και για τη διάρκεια της καραντίνας, μία σειρά από live ηλεκτρονικές αναμεταδόσεις εικαστικού ενδιαφέροντος για μικρούς και μεγάλους. Tο παγκόσμιο κοινό θα μπορεί να απολαύσει ζωντανά μοναδικής αισθητικής video art, animation για μικρούς και μεγάλους, βίντεο από τις καλύτερες performance και installation, καθώς και αφιερώματα σε καλλιτέχνες και εικαστικά κινήματα. Επιπλέον, στα 16 χρόνια παρουσίας του, το ADAF έχει φιλοξενήσει πλήθος καλλιτεχνών από Ελλάδα και εξωτερικό, οι οποίοι μιλούν για την σύγχρονη τέχνη, την εμπειρία που έζησαν στο ADAF και που ελπίζουν να ξαναζήσουν το συντομότερο.

Στέφανος Κορκολής - Σοφία Μανουσάκη: «Επιτάφιος» Ζωντανή Ηχογράφηση

Μίκης Θεοδωράκης - Γιάννης Ρίτσος «Επιτάφιος» Στέφανος Κορκολής - Σοφία Μανουσάκη  ζωντανή Ηχογράφηση Ο  Στέφανος Κορκολής  και η  Σοφία Μανουσάκη  παρουσιάζουν έναν από τους πιο  εμβληματικούς κύκλους τραγουδιών του Μίκη Θεοδωράκη , τον  « Επιτάφιο » , σε  ποίηση του Γιάννη Ρίτσου , σε μία  ζωντανή ηχογράφηση  που κυκλοφορεί από την  Panik Oxygen .

The Pandemic of ARTvirus: Διαδικτυακή Εικαστική Έκθεση

The   Pandemic   of   ARTvirus : Μια πανδημία με θετικό πρόσημο   Διαδικτυακή Εικαστική Έκθεση Το διαδίκτυο κρύβει μια παγκόσμια δύναμη που μπορεί η Τέχνη να ξεκλειδώσει και ήδη ξεκλειδώνει μέσα από διαδικτυακές εκθέσεις. Η διαδικτυακή έκθεση "The Pandemic of ARTvirus" στην ιστοσελίδα  www.art-profiles.net   αποδεικνύει, με αφορμή τις δύσκολες μέρες που περνά η ανθρωπότητα, ότι μια πανδημία μπορεί να έχει και θετικό πρόσημο, όταν πρόκειται για τον ιό της Τέχνης, που μπορεί να αποδώσει τη σημερινή πραγματικότητα, απεικονίζοντάς τη μέσα από τη διαφορετική ματιά των εικαστικών δημιουργών.

Βασίλης Σκουλάς "Η πόλη που έχω μέσα μου"

ΑΓΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ-ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΠ' ΑΣΗΜΙ Μία φιλόδοξη και πρωτότυπη έκδοση με πολλές και ενδιαφέρουσες συμμετοχές είναι η ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Οργή κι αέρας” που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες.

«H Κασέτα Από Σπίτι» της Ρίτας Αντωνοπούλου

  H Ρίτα Αντωνοπούλου στην «Κασέτα Από Σπίτι» του Μελωδία 99,2 Η μόνο ίσως μόνη «θετική» - αν μπορεί κάποιος να την χαρακτηρίσει έτσι- πλευρά του… κορονοϊού είναι τα καλλιτεχνικά δώρα.

Η Pink αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε θετική με τη νόσο COVID-19

 Η Pink σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην διαδικτυακή εκπομπή της Ellen De Generes – την οποία κάνει από το σπίτι της  αποκάλυψε πριν μερικές μέρες ότι διαγνώστηκε θετική με τη νόσο COVID-19, πριν από δύο εβδομάδες και έκτοτε έχει αναρρώσει.  Μάλιστα, μαζί της νόσησε και ο τρίχρονος γιος της, Jameson.΄

Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ξεκινούν τον Απρίλιο μια σειρά online συζητήσεων

Ερχόμαστε πιο κοντά…online! Οι   ΔΙΑΛΟΓΟΙ   του   Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ξεκινούν τον Απρίλιο μια σειρά online συζητήσεων γύρω από τα νέα δεδομένα και τις προκλήσεις της καθημερινότητας.   Τώρα που είμαστε μακριά, θέλουμε να βλεπόμαστε περισσότερο. Έτσι, οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του ΙΣΝ, που εδώ και σχεδόν δυόμιση χρόνια μιλούν κάθε μήνα για διαφορετικά θέματα, σε διαφορετικό μέρος, αλλά πάντα Τετάρτη στις 18:30, θα πραγματοποιούν πλέον περισσότερες συζητήσεις κάθε μήνα διαδικτυακά για ιδέες και προβληματισμούς που μας αφορούν. 

Έγκυος η Νίκη Λυμπεράκη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day  η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Open Νίκη Λυμπεράκη  διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνη της. 

Έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος Άκης Τσόπελας

Σε ηλικία 58 ετών, ο δημοσιογράφος     Άκης Τσόπελας  έφυγε χθες από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του, τους οικείους του και τον κόσμο του Τύπου στη χώρα. Ο  Άκης Τσόπελας  εργάστηκε σε εφημερίδες όπως Αθλητική Ηχώ, Βραδυνή, Sportime, Sportday, Φως των Σπορ, ενώ είχε δουλέψει επίσης στον τηλεοπτική σταθμό Mega και είχε διατελέσει υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.  Επίσης, δικό του δημιούργημα ήταν η ιστοσελίδα Ritorno 2015.

Γιάννης Τάσσιος : Κατάφερα να γίνω πατέρας!

Ο τραγουδιστής Γιάννης Τάσσιος με πολύχρονη σημαντική πορεία μέχρι σήμερα στο λαϊκό μας τραγούδι αποκάλυψε μέσω Skype στην εκπομπή Happy Day ότι μετά από προσπάθειες 11 χρόνων απέκτησαν με την σύζυγο του στις 19 Μαρτίου ένα γιο Ο Γιάννης Τάσσιος είπε: 

H Tash Sultana κυκλοφορεί ένα μοναδικό νέο τραγούδι με ένα καταπληκτικό βίντεο κλιπ!

TASH SULTANA “PRETTY LADY” H Tash Sultana κυκλοφορεί ένα μοναδικό νέο τραγούδι με ένα καταπληκτικό βίντεο κλιπ! ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ  ΕΔΩ Μετά την  παγκόσμια πρεμιέρα του τραγουδιού, στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού triple j, η βραβευμένη με ARIA, η Tash Sultana κυκλοφορεί το μοναδικό νέο τραγούδι της “Pretty Lady” μέσω της Panik Records και της Sony Music.