Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 6, 2020

Η ταινία "RAINY DAYS" - "ΜΕΡΕΣ ΒΡΟΧΗΣ" online ΔΩΡΕΑΝ

Άλλη μια ταινία online δωρεάν αυτές τις ατελείωτες ώρες με τον αναγκαστικό εγκλεισμό στο σπίτι λόγω κορωνοϊού; Όχι! Η ταινία " Μέρες Βροχής - Rainy Days " αποτελεί μια δημιουργία -από την αρχική ιδέα έως και την προώθησή της μέσω διάφορων κοινωφελών δράσεων- που έκανε την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπό μας πράξη! Όλοι όσοι εργαστήκαμε αφιλοκερδώς πριν από λίγα χρόνια για τη δημιουργία της ταινίας, μαζί και οι δεκάδες φίλοι που συνεισέφεραν στην ολοκλήρωση της και, κατόπιν, στην προώθησή της σας εύχονται καλή θέαση και σας παροτρύνουν να γίνεται κι εσείς κρίκος της αλυσίδας αλληλεγγύης που έχουμε ξεκινήσει!

Το συγχαρητήριο μήνυμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κου Νίκου Αναστασιάδη στους 22 Κύπριους καλλιτέχνες για την πρωτοβουλία τους με "Το Τραγούδι μας"

Διαβάστε το συγχαρητήριο μήνυμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κου Νίκου Αναστασιάδη για την προσπάθεια των 22 Κύπριων καλλιτεχνών και μάθετε τα πάντα για  "Το Τραγούδι μας"!

Μιχάλης Χατζηγιάννης " Είμαι Μόνο Ένας Άντρας "

O Μιχάλης Χατζηγιάννης υπογράφοντας ο ίδιος την μουσική και  σε στίχους  Χάρη Ρώμα παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο " Είμαι μόνο ένα άντρας". Ένα τραγούδι σε λαϊκούς μουσικούς δρόμους που  αναμένεται  να    ακουστεί στην τηλεοπτική σειρά  " Το καφέ της χαράς" 

Σάκης Αρσενίου : Σκληρή καρδιά δεν πονάς ,με καις πάλι...

Από τους δυναμικούς εκπροσώπους της νέας καλλιτεχνικής γενιάς ο Σάκης Αρσενίου παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο " Σκληρή καρδιά" Την μουσική υπογράφει ο Κωνσταντίνος Παντζής και τους στίχους ο Βασίλης Δήμας.