Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 19, 2023

"ΒΟΤΚΑ ΜΟΛΟΤΟΦ" Η εκρηκτική κωμωδία της Ελένης Ράντου στο Αίθριο Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

    Η εκρηκτική κωμωδία της Ελένης Ράντου "ΒΟΤΚΑ ΜΟΛΟΤΟΦ"   βασισμένη στη διασκευή του Νηλ Σάιμον πάνω στα  διηγήματα του Τσέχωφ μας συντροφεύει από τις 16 Ιουνίου   στο Αίθριο Θέατρο  του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» με μία ακόμα εντυπωσιακή  παραγωγή από την εταιρεία «Μέθεξις» του Χρήστου Τριπόδη. Λίγα λόγια για το έργο:

Νίκος Κουρκούλης «Αλλάξανε Όλα» και εμφανίσεις στο «Frangelico Mpouzouki Club»

   Ο   Νίκος Κουρκούλης  παρουσιάζει το νέο του τραγούδι   «Αλλάξανε Όλα»   που κυκλοφορεί από την   Panik Platinum.  Ο καταξιωμένος συνθέτης και ερμηνευτής, επιστρέφει δυναμικά με νέο τραγούδι, που υπογράφει ο ίδιος τόσο τη μουσική όσο και τους στίχους.  Το  «Αλλάξανε Όλα» , που συνοδεύεται από lyric video, είναι ένα up tempo τραγούδι με τον χαρακτηριστικό ήχο του Νίκου Κουρκούλη που κερδίζει το κοινό από το πρώτο άκουσμα. Αυτή την περίοδο, ο Νίκος Κουρκούλης, εμφανίζεται στο  «Frangelico Mpouzouki Club» , μαζί με την Τάνια Καρρά, τον Κώστα Ορφανίδη και τον Στέλιο Λεγάκη, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.  Βρείτε το « Αλλάξανε Όλα » στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: Spotify:  https://spoti.fi/44mdNpL iTunes/Apple Music:  https://apple.co/3O9UABW Deezer:  https://bit.ly/46OjTkk Δείτε το lyric video:

Η Μαρία Παπαγεωργίου στο 2ο Portitsa Fesival στο Σπήλαιο Γρεβενών

  ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2ο PORTITSA FESTIVAL ΣΠΗΛΑΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Η Μαρία Παπαγεωργίου ύστερα από μία σημαντική και επιτυχημένη χειμερινή σεζόν, μεταφέρει τη νέα της παράσταση στους θερινούς συναυλιακούς χώρους της Ελλάδας και μας προσκαλεί ξανά στη συγκίνηση της ερμηνείας και της τέχνης της. Την Παρασκευή 21 Ιουλίου, η Μαρία Παπαγεωργίου εμφανίζεται στο 2ο Portitsa Fesival στο Σπήλαιο Γρεβενών. Η χαρισματική ερμηνεύτρια κρατά από το χειμώνα που πέρασε μία σειρά από παραστάσεις σε εμβληματικούς χώρους που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις (Σταυρός του Νότου, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Κήπος Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, Ηρώδειο, Μουσείο Γουλανδρή, Θέατρο Ολύμπια), δυνατές συνεργασίες επί σκηνής και καινούργια τραγούδια που ήδη έχουν ξεχωρίσει και αγαπηθεί. Συλλέγει τις εμπειρίες της, αναδιαμορφώνει τον ήχο της, εμπλουτίζει το πρόγραμμά της και, μαζί με την εξαιρετική μπάντα της, προχωρά με φόρα στο καινούργιο συναυλιακό καλοκαίρι! Με τη δεκάχρονη πλέον προσωπική τ

Αθηνά Πολίτη «Θα Με Ψάχνεις» Νέο Τραγούδι

    Η   Αθηνά Πολίτη   παρουσιάζει ακόμα ένα ξεχωριστό τραγούδι που κλέβει τις εντυπώσεις και.. προειδοποιεί:  «Θα Με Ψάχνεις»! Το  «Θα Με Ψάχνεις» , που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι ένα από τα τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ στα ‘90s και η Αθηνά Πολίτη το φέρνει στο προσκήνιο με τον μοναδικό της τρόπο.   Τη μουσική και τους στίχους του up-tempo τραγουδιού έγραψε ο Βαγγέλης Σπανακάκης, που ήταν και ο πρώτος ερμηνευτής του. Βρείτε το « Θα με Ψάχνεις » στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: Spotify:  https://spoti.fi/ 3XRRVA1 iTunes/Apple Music:  https://apple.co/ 3XSVlSY Deezer:  https://bit.ly/3NXYCMg Δείτε το lyric video:

Μορφούλα - «Πάλι Πάλι» Το music video για το νέο της single!

  Η   Μορφούλα  παρουσιάζει το   music video για το νέο της   single  και…   « Πάλι Πάλι » , που κυκλοφορεί από την  Panik Platinum , μας ξεσηκώνει με ένα τραγούδι - επιτυχία!  Το « Πάλι Πάλι » συνοδεύεται από ένα άκρως καλοκαιρινό video, με την ταλαντούχα και πάντα εντυπωσιακή τραγουδίστρια να κερδίζει τα βλέμματα και να «μαγεύει» τις αισθήσεις. Συνεχίζοντας τα δισκογραφικά της βήματα με τραγούδια που γίνονται αγαπημένα του κοινού και των ραδιοφώνων, η Μορφούλα βάζει ρυθμό στο φετινό καλοκαίρι με ένα τσιφτετέλι. Τη μουσική του « Πάλι Πάλι » έγραψε ο Πέτρος Ιακωβίδης και τους στίχους ο Ηλίας Φιλίππου, ενώ την παραγωγή έκανε ο Μάριος Ψιμόπουλος.  Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Μορφούλα εντυπωσιάζει και με τις live εμφανίσεις της, καθώς βρίσκεται δίπλα στον Νίκο Οικονομόπουλο, στην καλοκαιρινή του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.  Δείτε τo video:   Βρείτε το « Πάλι Πάλι » στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: Spotify:  https://spoti.fi/3NMRbrj iTunes/Apple Music:  https://apple.co/3NSs864 Deezer: