Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 22, 2017

H ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης, με αφορμή την συμπλήρωση 95 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης τίμησε τον σπουδαίο Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

H ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ  ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ Σε μια βραδιά γεμάτη μουσική και συγκίνηση, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης , με αφορμή την συμπλήρωση 95 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης τίμησε τον σπουδαίο Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη .  Η  συναυλία διοργανώθηκε επί τη ευκαιρία του εορτασμού των 92ων γενεθλίων του μεγάλου συνθέτη.  O προαύλιος χώρος του Μεγάρου της ΕΣΤΙΑΣ, η πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης γέμισε από τις χιλιάδες του κόσμου που προσέρχονταν από νωρίς για να παρακολουθήσουν την συναυλία της "Λαϊκής Ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης" με ερμηνευτές τους αξιόλογους Γεράσιμο Ανδρεάτο και Σοφία Παπάζογλου.  Ο Μικρασιατικής καταγωγής συνθέτης, παρέστη στην εκδήλωση, κατά την οποία ανακηρύχθηκε επίτιμος Πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης .

Αλλάζει η ημερομηνία της παρουσίασης του δίσκου AMERIKA του Δημήτρη Μυστακίδη στη Θεσσαλονίκη

Λόγω της διεξαγωγής του 6ου Διεθνή Nυχτερινού Ημιμαραθώνιου Θεσσαλονίκης στις 14 Οκτωβρίου, η ημερομηνία της παρουσίασης του δίσκου AMERIKA του Δημήτρη Μυστακίδη στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , αλλάζει .  Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, Κυριακή 15 Οκτωβρίου στο Γενί Τζαμί , στις 21.00 . Δημήτρης Μυστακίδης Παρουσίαση του νέου του δίσκου «Amerika» Αθήνα, Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, Θέατρο «Θησείον» & Θεσσαλονίκη, Κυριακή 15 Οκτωβρίου, Γενί Τζαμί

«20 χρόνια Γυάλινο» 3ήμερη γιορτή με 80 Καλλιτέχνες

  Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και συνεχούς δημιουργίας και το γιορτάζει! «20 χρόνια Γυάλινο» 3ήμερη γιορτή! 9 | 10 | 11 Οκτωβρίου 80 Καλλιτέχνες ΞΑΝΑ παίζουν στο ΓΥΑΛΙΝΟ 2 Σκηνές | 1 εισιτήριο Το Γυάλινο , μια από τις αρτιότερες μουσικές σκηνές της πόλης, δίνει σταθερά εδώ και 20 χρόνια ένα ηχηρό παρόν στα πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας σαν ένας κορυφαίος πολυχώρος πολιτισμού που αγκαλιάζει κάθε μορφή τέχνης. Το Γυάλινο «κλείνει» τα 20 και το γιορτάζει , με μια μεγάλη 3ήμερη γιορτή που σηματοδοτεί πανηγυρικά τη νέα εποχή «ενηλικίωσης» που ξεκινά. Το Γυάλινο φοράει τα καλά του και ετοιμάζεται να υποδεχθεί μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής, που φιλοξενήθηκαν και άφησαν το στίγμα τους αυτά τα 20 χρόνια που πέρασαν.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος μάγεψε την Θεσσαλονίκη

 Στο κατάμεστο Θέατρο Δάσους, ο Τόλης Βοσκόπουλος χειροκροτήθηκε από καρδιάς από τους πολυάριθμους θαυμαστές του.  Δυο ώρες επάνω στη σκηνή, ο δικός τους Τόλης, ο πρίγκιπας όπως τον αποκαλούσαν , έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες, τα τραγούδια της ζωής του και της ζωής τους.