Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 2, 2018

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΩΡΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ "ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ STOP" ΡΕΚΟΡ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Εκ μέρους της BROADWAYSHOW PRODUCTIONS σας ενημερώνουμε ότι άλλαξε η ημέρα και οι ώρες παραστάσεων για το θεατρικό μιούζικαλ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ STOP ! Παραστάσεις θα δίνονται κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ (6 μμ και 8.45 μμ) ΡΕΚΟΡ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ  «ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ STOP !» ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Η ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ BROADWAYSHOW PRODUCTION ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ 7000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ. GAZI THEATER  

Ο Γιώργος Σαμπάνης και ο θρυλικός Κώστας Μπίγαλης από 19/10 συνεργασία στο " ACRO CLUB"

Ο Γιώργος Σαμπάνης θα επιστρέψει για τις χειμερινές του εμφανίσεις και πάλι στο " ACRO Club".  Αυτή την φορά  θα συνεργαστεί με τον θρυλικό  Κώστα Μπίγαλη που έχει γράψει την δική του μεγάλη διαχρονική δισκογραφική ιστορία  Η συνεργασία τους που ξεκινάει στις 19 Οκτωβρίου  σίγουρα θα είναι μια ξεχωριστή πρόταση στα μουσικά νυχτερινά δρώμενα της Αθήνας

«Η ΝΕΡΑΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ» στο ΘΕΑΤΡΟ BROADWAY από 27 Νοεμβρίου

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ! Σε διασκευή – σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη ΠΡΕΜΙΕΡΑ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 στο ΘΕΑΤΡΟ BROADWAY ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΚΗΔΕΣ Ή ΒΡΟΝΤΑΚΗΔΕΣ; Η μάχη φέτος θα είναι ανελέητη και θα έχει γέλιο μέχρι δακρύων…!

CHRISTMAS GALA ΜΠΑΛΕΤΟΥ ME12 ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΣΟΛΙΣΤ ΤΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ BOLSHOI ΚΑΙ MARIINSKY ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

  CHRISTMAS GALA ΜΠΑΛΕΤΟΥ ME12 ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΣΟΛΙΣΤ ΤΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ BOLSHOI ΚΑΙ MARIINSKY Το Κλασικό μπαλέτο είναι η ωραιότερη γιορτή της ψυχής! ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ CHRISTMAS THEATER ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (ΒΕΪΚΟΥ) Εδώ και χρόνια τα μεγαλύτερα μπαλέτα όλου του κόσμου οργανώνουν το  Christmas Gala , μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή με τα πιο λαμπρά αστέρια του κλασικού χορού. Στην Ρωσία, το σπουδαιότερο γίνεται στην Μόσχα, στο Κρεμλίνο και αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες και ομορφότερες γιορτές για τους λάτρεις του κλασικού μπαλέτου.

Ελένη Πέτα «καινούργια βήματα» Κυριακή 7 Οκτωβρίου Σταυρός του Νότου Plus

Ελένη Πέτα «καινούργια βήματα» Κυριακή 7 Οκτωβρίου Special guest Σταύρος Σαλαμπασόπουλος Σταυρός του Νότου Plus Η Ελένη Πέτα , μια από τις πιο σημαντικές τραγουδίστριες της γενιάς της , ερμηνεύει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια του ελληνικού και του παγκόσμιου ρεπερτορίου για πρώτη φορά στην σκηνή του Σταυρού του Νότου + Plus Τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία που αγαπήσαμε (Αυτό που ξέρω, Λόγια της σιωπής, Κλείσε τα μάτια σου, Τι μου ‘χει λείψει, Το δώρο), αλλά και αθάνατα κομμάτια του Χιώτη , Πλέσσα , του Ζαμπέτα & του Νικολόπουλου , σε ένα πρόγραμμα που θα μας μαγέψει !