Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 3, 2020

ΜΕΛΙSSES : «Μισή Καρδιά» το music video που δημιουργήθηκε για την οικονομική ενίσχυση των νοσοκομείων εν μέσω της πανδημίας

Οι  ΜΕΛΙSSES  παρουσιάζουν το  music video  της νέας τους επιτυχίας  « Μισή Καρδιά » , το οποίο  δημιουργήθηκε με τη συμβολή του κοινού και μέσα από μία συγκινητική πρωτοβουλία για την οικονομική ενίσχυση των νοσοκομείων  εν μέσω της πανδημίας. Το no1 συγκρότημα της χώρας «έντυσε» το « Μισή Καρδιά », που κυκλοφορεί από την  Panik Records , με μία  συγκλονιστική homemade ταινία μικρού μήκους , που  σκηνοθέτησε  ο πολυτάλαντος frontman τους,  Χρήστος Μάστορας .

Kadebostany "DRAMA ACT 1 " Νέο EP

ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟ  MUSIC VIDEO  ΤΩΝ  KADEBOSTAN Y  ΓΙΑ ΤΟ “ DRAMA  –  ACT  1” Συνεχίζοντας το τεράστιο hype γύρω από το φαινόμενο του “Drama”, οι Kadebostany κυκλοφορούν ένα βίντεο 20 λεπτών που παρουσιάζει τα 4 τραγούδια του νέου τους EP “DRAMA – ACT 1”.

Η Μαρία Βούλγαρη μας στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας με τη φωνή και την κιθάρα της "Θα αντέξεις"

"Όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας δε θα μπορούσαν να με αφήσουν ούτε αμέτοχη αλλά ούτε και ασυγκίνητη απέναντι στον άνθρωπο, στο συναίσθημα και στην ευαισθησία. Έγραψα λοιπόν ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Θα αντέξεις» και το μοιράζομαι μαζί σας έτσι απλά με την κιθάρα μου και τη φωνή μου.

Γιώτα Νέγκα – «Όταν Έχω Εσένα»

Η Γιώτα Νέγκα παρουσιάζει μία μοναδική επανεκτέκλεση της μεγάλης και αγαπημένης επιτυχίας « Όταν Έχω Εσένα », που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen και μας μεταφέρει τη δύναμη του «μαζί»! Το τραγούδι που έγραψαν ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Λάκης Λαζόπουλος το 2008 για μία από τις παραστάσεις του ηθοποιού αποτελεί ένα από τα διαχρονικά ερωτικά τραγούδια.

Μανώλης Αγγελόπουλος ...μια μολυβιά μέσα στης μοίρας το τετράδιο

Ο μήνας Απρίλιος μας θυμίζει την γέννηση και τον θάνατο του Μανώλη Αγγελόπουλου. Ο βάρδος του λαϊκού μας τραγουδιού με πολλές διαχρονικές επιτυχίες και πορεία στη λαϊκή μας μουσική για περισσότερα από 30 χρόνια γεννήθηκε στις 8 Απριλίου του 1939 και έφυγε από την ζωή στις 2 Απριλίου του 1989 αφήνοντας στις επόμενες  καλλιτεχνικές γενιές μια πλούσια μουσική προίκα