Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 12, 2020

Άννα Βίσση - «Hotel Ερμού»: Αναστολή εμφανίσεων λόγω των εξελίξεων με τον κορονοϊό

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες, μετά από τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας για αποφυγή συναθροίσεων ώστε να προστατευτούν, τόσο οι ευπαθείς ομάδες, όσο κι εμείς οι ίδιοι, από την μετάδοση του κορονοϊού covid-19 αναστέλλουμε την λειτουργία του « Hotel Ερμού » για αυτή την εβδομάδα.

Απολύμανση σε όλους τους χώρους του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Απολύμανση σε όλους τους χώρους του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά πραγματοποίησε  ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο των προληπτικών ενεργειών που υλοποιεί για την προστασία της δημόσιας υγείας και των πολιτών.

«Οι Απείθαρχοι» το νέο βιβλίο της Σεμίνας Διγενή κυκλοφορεί από τις Eκδόσεις «Κάκτος»

«Οι Απείθαρχοι» ΣΕΜΙΝΑ ΔΙΓΕΝΗ   Το νέο βιβλίο της Σεμίνας Διγενή με τίτλο «Οι Απείθαρχοι»  κυκλοφορεί από τις Eκδόσεις «Κάκτος». «Οι Απείθαρχοι», μια σύνθεση έρευνας, μελέτης και μυθοπλασίας, με εξώφυλλο έναν υπέροχο πίνακα του διεθνούς εικαστικού Κωστή Γεωργίου και επιμέλεια Γιώργου Προεστού, μας μεταφέρουν στο «μεταιχμιακό» σύμπαν μιας εξαϋλωμένης ουτοπικής πόλης, όπου ζουν κάποια μαγικά πλάσματα που .. δεν χωρούν πουθενά .  

Βιβή Βουτσελά "Καρδιοκλέφτρα" πρόκειται για ένα κύκλο τραγουδιών - επανεκτελέσεων του σμυρναίικου και ρεμπέτικου τραγουδιού

Νέο cd Η " Καρδιοκλέφτρα " από τη Βιβή Βουτσελά Η ερμηνεύτρια Βιβή Βουτσελά, έχοντας στο ενεργητικό της ένα σημαντικό αριθμό παραστάσεων και συνεργασιών, έρχεται να προσθέσει την προσωπική της κατάθεση στη δισκογραφία κυκλοφορώντας από τη General Music τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο "Καρδιοκλέφτρα". Πρόκειται για ένα κύκλο τραγουδιών - επανεκτελέσεων του σμυρναίικου και ρεμπέτικου τραγουδιού. Γεννημένη στην Εύβοια, με ένα μέρος της καταγωγής της να έλκεται από την Κωνσταντινούπολη και τον Πόντο, η Βιβή Βουτσελά είχε από τον οικογενειακό της ιστό, έντονες μουσικές μνήμες, που από μικρή ηλικία, την οδήγησαν στην αγάπη του δημοτικού, σμυρναίικου και ρεμπέτικου τραγουδιού. Η επιλογή των τραγουδιών που εμπεριέχει ο δίσκος, έγιναν τόσο από την ερμηνεύτρια, όσο και από τον Παναγιώτη Κουνάδη, ο οποίος ήταν από την αρχή του δισκογραφικού εγχειρήματος, δίπλα στους συντελεστές και βοήθησε με σημαντικές συμβουλές και προτάσεις.

Aκυρώνονται οι παραστάσεις της Κάρμεν Ρουγγέρη " ΘΗΣΕΑΣ ΚΑΙ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ" και "Ο ΤΣΑΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΡΙΑ ΓΕΝΕΙΑΔΑ"

Εκ μέρους της παραγωγής των παραστάσεων της ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ σας ενημερώνουμε ότι : «Με αίσθημα ευθύνης προς το κοινό και λόγω των συστάσεων του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τον Covid-19 ακυρώνονται οι παραστάσεις της Κάρμεν Ρουγγέρη " ΘΗΣΕΑΣ ΚΑΙ  ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ" στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και "Ο ΤΣΑΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΡΙΑ ΓΕΝΕΙΑΔΑ"  στο θέατρο Κιβωτός. Ελπίζουμε όλα να πάνε όλα καλά και να είμαστε σύντομα κοντά σας. Ευχαριστούμε όλους για την κατανόηση, εις το επανιδείν.  Την αγάπη μου Κάρμεν Ρουγγέρη»

Οι Locomondo διασκευάζουν Βασίλη Τσιτσάνη "Καΐκι μου Άη Νικόλα"

Οι Locomondo διασκευάζουν Βασίλη Τσιτσάνη "Καΐκι μου Άη Νικόλα"   Ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα της νεολαίας και όχι μόνο, ξαναχτυπά! Οι Locomondo , μετά από πολλές πετυχημένες διασκευές σε ελληνικά κλασικά τραγούδια, όπως "Φραγκοσυριανή", "Καραπιπερίμ", "Μισιρλού", μας προτείνουν να ξανακούσουμε το κλασικό τραγούδι του Βασίλη Τσιτσάνη  "Καΐκι μου Άη Νικόλα"   με τη δική τους μοναδική, ξεχωριστή προσέγγιση! Το τραγούδι "Καΐκι μου Άη Νικόλα" συμπεριλαμβάνεται στο νέο album των Locomondo με τίτλο " Star ". Καλή σας ακρόαση!