Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 9, 2020

Ανακοίνωση καλλιτεχνικού προγράμματος Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2020.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Κατερίνα Ευαγγελάτου, μας μιλάει για τον αρχικό σχεδιασμό του προγράμματος, με την ελπίδα αυτό να πραγματοποιηθεί με τις μικρότερες δυνατές απώλειες, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Μέχρι να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί υγιείς στις σκηνές μας, ευχόμαστε σε όλους δύναμη και κουράγιο. Δείτε το video

Athens Technopolis Jazz Festiva : Αναβάλλεται για τον Μάιο του 2021

Αναβάλλεται για τον Μάιο του 2021, το Athens Technopolis Jazz Festival, λόγω των συνθηκών από την πανδημία του  κορονοϊού  Όπως ενημερώνει σε ανακοίνωση του, το μακροβιότερο μουσικό Φεστιβάλ της Αθήνας:

20.000 δωρεάν εισιτήρια παραστάσεων για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΣΥ από την Εθνική Λυρική Σκηνή

20.000 δωρεάν εισιτήρια παραστάσεων για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΣΥ από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και την Εθνική Λυρική Σκηνή Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και σεβασμού προς τους Ιατρούς και Νοσηλευτές του ΕΣΥ, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνα Μενδώνη στήριξε άμεσα και έμπρακτα την πρωτοβουλία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, κ. Γιώργου Κουμεντάκη: Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή προσφέρουν προς τους Ιατρούς και Νοσηλευτές του ΕΣΥ 20.000 δωρεάν εισιτήρια για τις παραστάσεις της, από την έναρξη της επαναλειτουργίας της και έως το καλοκαίρι του 2021.

Αντετοκούνμπο: 10.000 μάσκες δωρεά στον Δήμο Ζωγράφου

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου: Ο Δήμος Ζωγράφου θέλει να εκφράσει τη μεγάλη ευγνωμοσύνη του στην οικογένεια Αντετοκούνμπο για την προσφορά 10.000 μασκών για τους κατοίκους της πόλης, ως μέτρο προστασίας από τον ιό Covid 19. H πράξη της οικογένειας, πέρα από την ουσιαστική προσφορά προς τους πολίτες του Ζωγράφου, αποδεικνύει ότι το στενό δέσιμο που έχουν ο Θανάσης, ο Γιάννης, ο Κώστας, και ο Αλέξης, με την πόλη που έμειναν για αρκετά χρόνια αλλά και με την ομάδα του Φιλαθλητικού, όπου έκαναν τα πρώτα μπασκετικά τους βήματα.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΜΑΚΜΠΕΘ ΤΟΥ ΣΑΙΞΠΗΡ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ  www.dithepi.gr    « ΜΟΝΟΙ ΜΑΖΙ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ   ΤΟΥ  ΜΑΚΜΠΕΘ ΤΟΥ ΣΑΙΞΠΗΡ  ΣΤΟ  www.dithepi.gr    2 δωρεάν μοναδικές προβολές  Σάββατο 11 Απριλίου στις 21:00 και Σάββατο 25 Απριλίου στις 21:00

"Σ’ ευχαριστώ Λουκιανέ" - Νέο τραγούδι από τους Ρεβάνς και τον Σπύρο Γραμμένο

Οι Ρεβάνς, μετά την ψηφιακή κυκλοφορία του  video   clip   “Το θάρρος” που μας έδωσαν ένα πρώτο δείγμα της δισκογραφικής δουλειάς που ετοιμάζουν, παρουσιάζουν το «Σ’ ευχαριστώ Λουκιανέ». Παρέα με τον Σπύρο Γραμμένο, τραγουδοποιό της σύγχρονης γενιάς που παρακολουθούν και εκτιμούν ιδιαίτερα, καταθέτουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λουκιανό Κηλαηδόνη, στις μουσικές του οποίου βρήκαν τις βασικές κοινές καλλιτεχνικές τους αναφορές.