Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 15, 2022

Πρεμιέρα και παράταση εμφανίσεων για τον Αλκίνοο Ιωαννίδη

   Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο  V ΟΧ Παράταση εμφανίσεων 5-6 & 19-20 Ιανουαρίου «Δεν νοσταλγούμε το παρελθόν, ζητούμε το παρόν! Παίζουμε ξανά μαζί γιατί λείψαμε ο ένας στον άλλον, μουσικά και ανθρώπινα. Και γιατί μας λείψατε!»  ήταν τα λόγια της ανακοίνωσης των παραστάσεων του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο  VOX . Την Πέμπτη και Παρασκευή που μας πέρασε λοιπόν στις πρώτες δυο παραστάσεις νιώσαμε αυτό το «ξανά μαζί» και την δύναμη της μουσικής του Αλκίνοου και της κορυφαίας μπάντας του. Π νευματώδης και επικοινωνιακός,   ένας καλλιτέχνης - τραγουδοποιός,     με καθαρότητα και συστολή που σε συνεπαίρνει από το πρώτο δευτερόλεπτο .  Σε ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια, απρόσμενες διασκευές, αυτοσχεδιασμό και επικοινωνία, τραγουδήσαμε, ενωθήκαμε, γεμίσαμε μπαταρίες από αυτή την ηλεκτρική γιορτή μέσα στα δύσκολα της εποχής μας. Ζήσαμε μια ολοζώντανη επιβεβαίωση της σχέσης μεταξύ των μουσικών και του κοινού, μια πολύτιμη μοιρασιά ψυχής που όλοι χρειαζόμαστε.

Μακρόπουλος Μενιδιάτης λαϊκή διασκέδαση στην παραλία

  Νίκος  Μακρόπουλος και Χρήστος Μενιδιάτης χαρίζουν αυτό τον χειμώνα μοναδικές νύχτες διασκέδασης από την πίστα του ESTET Athens στην παραλία Ποσειδώνος .

Μοναδικές βραδιές με την Έλενα Παπαρίζου και τον Γιώργο Σαμπάνη

  Έλενα Παπαρίζου και Γιώργος Σαμπάνης είναι μία ξεχωριστή πρόταση για τις νυχτερινές σας αποδράσεις. Οι δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες με την πλούσια δισκογαφικη διαδρομή παρουσιάζουν ένα πλούσιο πρόγραμμα αυτό την σκηνή του Βοτανικού