Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 15, 2020

Monika - Κάτι…ανθίζει στο Ηρώδειο

Κάτι… ανθίζει στο Ηρώδειο Η  Monika  παρουσιάζει για πρώτη φορά, το νέο της δίσκο, «Ο Κήπος είναι Ανθηρός»  στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στις 20 & 21 Ιουλίου Η  Monika   στο Ηρώδειο, φωτογραφία από τον Σταύρο Ξενίδη Αθήνα, 15  Ιουλίου 2020 – Η  Monika , η αγαπημένη δημιουργός και ερμηνεύτρια που έκανε το ντεμπούτο της πριν από 12 χρόνια, κερδίζοντας τις καρδιές του Ελληνικού και όχι μόνο κοινού, επιστρέφει δυναμικά με ένα νέο μουσικό εγχείρημα: μια ξεχωριστή παράσταση, στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, που θα  «ανθίσει» στην καρδιά αυτού του ιδιαίτερου καλοκαιριού που διανύουμε. Για δύο βράδια, 20 και 21 Ιουλίου, το Ηρώδειο θα στολιστεί με τα χρώματα ενός ανθισμένου ελληνικού κήπου, σε μια ανατρεπτική συναυλία, όπου η καλλιτέχνης θα παρουσιάσει, για πρώτη φορά, το νέο της ελληνόφωνο άλμπουμ, «Ο Κήπος Είναι Ανθηρός», το οποίο “φρόντιζε” για περισσότερα από δέκα χρόνια με πολλή αγάπη… σαν έναν μικρό κήπο.

" Ο Θησέας και ο Μινώταυρος" σε κείμενο της Κάρμεν Ρουγγέρη σε καλοκαιρινή περιοδεία

“Ο ΘΗΣΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ” από την Κάρμεν Ρουγγέρη σε καλοκαιρινή περιοδεία Ο Θησέας και ο Μινώταυρος σε κείμενο της Κάρμεν Ρουγγέρη και σε σκηνοθεσία της ίδιας και της Χριστίνας Κουλουμπή θα περιοδεύσει από τις 4 Αυγούστου σε ανοικτά θέατρα στης Ελλάδας μας. Ο Θησέας και ο Μινώταυρος είναι μια παράσταση που παρουσιάστηκε όλο το χειμώνα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, σημείωσε μεγάλη επιτυχία και αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους.

Πέννυ Μπαλτατζή – «Ο Κόσμος Ένα Party» Νέο Τραγούδι

« Έτσι η ζωή μονάχα αξίζει Φωτιές να ρίχνει η γη στον ουρανό Να νιώσω και να το ζήσω το ταξίδι για τα δυο μάτια, τα μάτια που αγαπώ Χορεύει η γη, Ο κόσμος ένα πάρτι Μόνο ένας λείπει Η μοναξιά δεν θα ’ρθει » Ιούλιος… Καλοκαίρι… Ήλιος… Νησιά και θάλασσες… Γαλανός ουρανός. Απόδραση. Και Χαρά! Σε όλα τα παραπάνω μας παραπέμπει το νέο τραγούδι της Πέννυς Μπαλτατζή,  σε στίχους Νίκου Μωραϊτη και μουσική Νίκου Μερτζάνου,  « Ο Κόσμος Ένα Party », που κυκλοφορεί στην καρδιά του καλοκαιριού και μας προτρέπει να αδράξουμε τις μέρες και τις νύχτες  και να ανοίξουμε στη χαρά που τόσο έχουμε ανάγκη…