Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 14, 2020

" Το Παγκάκι " του Alexander Gelman με τον Γιώργο Κιμούλη και την Φωτεινή Μπαξεβάνη σε Καλοκαιρινή περιοδεία

Μετά από την  sold out  επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, «Το παγκάκι» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα. Δύο άγνωστοι συναντιούνται σε ένα πάρκο και κάθονται στο ίδιο παγκάκι. Είναι όμως πραγματικά άγνωστοι; Μπορεί κάποτε να ήσαν κάτι άλλο; Είναι τυχαία αυτή η συνάντηση ή όχι; Μήπως έχουν επινοήσει μία ζωή που δεν μπόρεσαν ποτέ να ζήσουν; Πρόκειται για μια κωμικοτραγική ιστορία δύο μοναχικών και απελπισμένων ανθρώπων, που θα μπορούσε να συμβεί παντού, σε κάθε χώρα, σε κάθε πόλη. 

"Ο ΚΗΠΟΣ" Στέλιος Μάινας - Κάτια Σπερελάκη : Καλοκαιρινή περιοδεία

Ο  ΚΗΠΟΣ (Tangled Garden) του  Bruce   Gooch Σκηνοθεσία Δημήτρης Μυλωνάς Στέλιος Μάινας και   Κάτια   Σπερελάκη   Η παράσταση που θυμίζει στους θεατές  με τον πιο συγκινητικό τρόπο τη δύναμη της αγάπης, μετά την πολύ πετυχημένη πορεία της στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ξεκινάει την περιοδεία της σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας , δίνοντας στις πόλεις της περιφέρειας το πολιτιστικό στίγμα που μας αξίζει. Πόσο βαθιά μπορεί να είναι η ανάγκη του ανθρώπου για αγάπη, για συντροφικότητα, για πλήρη αποδοχή; Μπορούν δύο φαινομενικά αντίθετες προσωπικότητες να βρουν ο ένας στον άλλο το πρόσωπο που έψαχναν σε όλη τους τη ζωή; Τις απαντήσεις δίνουν επί σκηνής σε μια συγκλονιστική ερμηνεία  ο Στέλιος Μάινας και η Κάτια Σπερελάκη. Το έργο του Καναδού ηθοποιού και συγγραφέα  Bruce   Gooch ,  σε  σκηνοθεσία  Δημήτρη Μυλωνά  μιλάει για μνήμες και εμπειρίες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή του καθενός. Ο «Κήπος» (Tangled Garden) είναι το τελευταίο έργο του Br

Η ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ - COVID 19 Edition - στο ΑΛΣΟΣ : Δείτε το πλήρες πρόγραμμα

Η ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ - COVID 19 Edition - στο ΆΛΣΟΣ Για 9 παραστάσεις Η προπώληση ξεκίνησε! Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του αποφάσισαν πέρσι να τελειώσουν πανηγυρικά την «Ταράτσα» και να προχωρήσουν σε άλλα εναλλακτικά σύμπαντα της αρεσκείας τους. Δεν μπορούσαν όμως να φανταστούν ότι αντί για την «Ταράτσα» θα τέλειωνε ο κόσμος, όπως ως τώρα τον ξέρουμε. Έκαναν λοιπόν ό,τι κάνει κάθε μπανάλ ομάδα υπερηρώων  κάθε φορά που το σύμπαν απειλείται: μάζεψαν τα ταπεινωμένα τους εγώ, εγκατέλειψαν τα αποστειρωμένα δωματιάκια τους και αποφάσισαν να φανούν απόλυτα ασυνεπείς και να ξαναενωθούν για μια επείγουσα επιστροφή στη σωτηρία του πλανήτη. Μόνο που για να είναι απολύτως ασφαλείς – τι ντροπή για υπερήρωες! - αποφάσισαν να αλλάξουν χώρο και να μεταφέρουν το χειροποίητο πολυθέαμά τους στο πολύ μεγαλύτερο «Άλσος» στο οποίο θα τηρηθούν οι απαιτούμενες αποστάσεις,  αλλά και η παράδοση του αναψυκτηρίου όπως την δίδαξε εκεί ο Γιώργος Οικονομίδης.

Χρήστος Μενιδιάτης Ηλίας Βρεττός στο "Stage Βy Frangelico"

Με μία εξαιρετική πρεμιέρα την Παρασκευή 26 Ιουνίου  το "Stage Βy Frangelico" καλωσόρισε το καλοκαίρι του 2020 παρουσιάζοντας το Χρήστο Μενιδιάτη και τον Ηλία Βρεττό σε ένα κεφάτο πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια μέσα από την δισκογραφική τους διαδρομή και όχι μόνο. Μαζί τους η Χριστίνα Μηλιού, οι Άνω - Κάτω και η Έλενα Δομάζου.

«Ο ΚΛΕΑΡΧΟΣ, Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ» από τον Οκτώβριο στο ALHAMBRA ART THEATRE

 ΕΝΑΡΞΗΣ ΝΕΑΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΕΖΟΝ 2020-2021 ΣΤΟ  ALHAMBRA   ART   THEATRE   ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2020 «Ο ΚΛΕΑΡΧΟΣ, Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ» Των Νίκου Τσιφόρου – Πολύβιου Βασιλειάδη Θεατρική διασκευή - Σκηνοθεσία: Χάρης Ρώμας

H Celine Dion ανανεώνει το ραντεβού της με το ελληνικό κοινό για τις 23 Ιουλίου 2021

Η προγραμματισμένη εμφάνιση της Celine Dion για τις 31 Ιουλίου 2020 στο Ο.Α.Κ.Α. στην Αθήνα, μεταφέρεται στις 23 Ιουλίου 2021. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔEIΑ ΤΗΣ CELINE DION «COURAGE WORLD TOUR» ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ 2021

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ανοίγει τον κύκλο συναυλιών στο Άλσος 20 Ιουλίου

Καλοκαίρι 2020 μουσικές καλοκαιρινές βραδιές έναρξη με την Ελευθερία Αρβανιτάκη Δευτέρα 20 Ιουλίου Το Άλσος,   χώρος πολιτισμού και ψυχαγωγίας, ένα θέατρο   στην   καρδιά του πράσινου πνεύμονα της πόλης, είναι έτοιμο με όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών, να φιλοξενήσει αγαπημένους καλλιτέχνες για μοναδικά συναυλιακά καλοκαιρινά βράδια.   Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ανοίγει τον κύκλο συναυλιών στο Άλσος την Δευτέρα 20 Ιουλίου!

Άννα Βίσση - Καλοκαίρι 2020: Αρχίζει τις συναυλίες της

Η Άννα Βίσση ενώνεται ξανά με τη «χρυσή» 13μελή μπάντα της και κάνει τη μουσική της βόλτα, για να τραγουδήσει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας! Η πρώτη μεγάλη συναυλία της «απόλυτης Ελληνίδας star» θα γίνει την Τετάρτη 15 Ιουλίου, στις 21:00, στο Κηποθέατρο Παπάγου. Τραγούδια τεσσάρων και... δεκαετιών που όλους όσους αγαπούν και παρακολουθούν την Άννα και την διαδρομή της, τους έχουν συντροφεύσει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους. Επιτυχίες ατελείωτες, σχεδόν σε δεκάδες είδη και στυλ μουσικής, με ανανεωμένη ματιά και φρέσκιες ενορχηστρώσεις.

Γιάννης Ζουγανέλης Ελένη Δήμου Λάκης Παπαδόπουλος Διονύσης Τσακνής Δευτέρα 20 Ιουλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Μια δυνατή φιλία ενώνει δυνάμεις και ετοιμάζει «ταξίδια μοναχά για πάρτη σας»! Γιάννης Ζουγανέλης Ελένη Δήμου Λάκης Παπαδόπουλος Διονύσης Τσακνής Ξεκινούν καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο από την καρδιά της πόλης, την Τεχνόπολη! Δευτέρα 20 Ιουλίου

«Σκηνές από έναν Γάμο» Του INGMAR BERGMAN Αντώνης Λουδάρος- Παυλίνα Χαρέλα πρόγραμμα περιοδείας

  «Σκηνές από έναν Γάμο» Του  INGMAR BERGMAN Η παράσταση που προκάλεσε αίσθηση για δύο χρονιές,  επιστρέφει ανανεωμένη σε καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Ο Αντώνης Λουδάρος υπογράφει τη σκηνοθεσία  στο βραβευμένο αριστούργημα του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν «Σκηνές από έναν γάμο». Τον Γιόχαν ερμηνέυει ο Αντώνης Λουδάρος και την Μαριάννα η Παυλίνα Χαρέλα.

Η ηθοποιός Ελένη Καρακάση ερμηνεύει ''Που έκρυβες τόση Φωτιά''

Οι MOYΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ (Στην εποχή της καραντίνας) του διαχρονικού συνθέτη-τραγουδοποιού Χρήστου Γιαννόπουλου ολοκληρώθηκαν και κυκλοφορούν σε λίγες μέρες από τις εκδόσεις Καθρέφτης ήχων αληθινών .Ένα διπλό  άλμπουμ με 17 αγαπημένους τραγουδιστές και 18 στιχουργούς, σε μουσικές συνθέσεις δικές του. Μέχρι την οριστική κυκλοφορία του, μας δίνει δείγματα για το τι θα ακούσουμε. 

O Κώστας Μακεδόνας στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά - Δευτέρα 27 Ιουλίου - Φιλική συμμετοχή: Χρήστος Μάστορας!

O  Κώστας Μακεδόνας στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά Δευτέρα 27 Ιουλίου Φιλική συμμετοχή: Χρήστος Μάστορας Ο Κώστας Μακεδόνας επιστρέφει μετά από 3 χρόνια σε έναν από τους πιο αγαπημένους του συναυλιακούς χώρους, στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά,  την Δευτέρα 27 Ιουλίου, για να μας χαρίσει μία από τις πιο όμορφες μουσικές βραδιές του καλοκαιριού με τα υπέροχα τραγούδια του!

Εμμανουέλα Χιωτάκη - Θα είμαστε εκεί...

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ &  VIDEO CLIP Εμμανουέλα Χιωτάκη Θα είμαστε εκεί... Η “Αρετούσα’’ από την Κρήτη, ή αλλιώς Εμμανουέλα Χιωτάκη μας στέλνει ένα αισιόδοξο μήνυμα αγάπης και ελπίδας με το νέο της τραγούδι ‘‘Θα είμαστε εκεί’΄ .  Ένα τραγούδι που έγραψε για όσους βρίσκονται μακριά μας, ελπίζοντας να ‘‘είμαστε εκεί’’ ξανά όλοι μαζί πιάνοντας το χέρι των γύρω μας σφιχτά!

2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Στίχου

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος λόγω της μεγάλης επιτυχίας που γνώρισε  ο 1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Στίχου, προκηρύσσει, πάντα σε  συνεργασία με τον Θανάση Συλιβό, εκδότη του μουσικού περιοδικού «Μετρονόμος»  και τον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Αλτή, τον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Στίχου.   Ο διαγωνισμός αφορά ΚΥΚΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ, δηλαδή μια συλλογή οκτώ (8) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ τραγουδιών (όχι όμως απαραίτητα με ίδιο θέμα).

Δάφνη Γερογιάννη - As My Love-το καινούργιο single στην solo πορεία της

To  “ As   My   Love ” είναι το καινούργιο  single   στην  solo   πορεία της Δάφνης Γερογιάννη. M ία νοσταλγική, μελαγχολική μπαλάντα γραμμένη σε  alternative   rock / urban   romantic   ύφος, αφιερωμένη στους “ once   in   a   lifetime ” έρωτες μας… Το single κυκλοφορεί  από την  Ammos Music  και είναι διαθέσιμο  σε όλ ες  τ ις  μεγάλ ες ψηφιακές μουσικές πλατφόρμες  όπως: Spotify, iTunes/Apple Music, Google Play, deezer, Amazon, κ.λ.π. Δάφνη Γερογιάννη:  

ΠΥΞ ΛΑΞ "NOSTΑΛΓΙΑ" Tour 2020 : Πέμπτη 16 Ιουλίου Tεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

ΠΥΞ ΛΑΞ NOSTΑΛΓΙΑ Tour 2020 Πέμπτη 16 Ιουλίου   Tεχνόπολη Δήμου Αθηναίων   Παρέα πατάμε το κουμπί της επανεκκίνησης.   Παρέα τραγουδάμε, γελάμε, ονειροπολούμε. Παρέα νοσταλγούμε.   Με πρόσωπα γνωστά σε οικεία μουσικά μονοπάτια. Όπως τα θυμόμαστε και όπως τα αγαπήσαμε.

Η συναυλία των 11 Δευτέρα 31/8- Special guests: Λεωνίδας Μπαλάφας - Πέννυ Μπαλτατζή

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ   Τη Δευτέρα 31 Αυγούστου μια εκλεκτή παρέα νέων τραγουδοποιών, ερμηνευτών και μουσικών, ενώνουν δυνάμεις και παρουσιάζουν, με πάθος και δύναμη, τη δουλειά τους και το ταλέντο τους, για πρώτη φορά σε μια συναυλία αυτού του μεγέθους, στην καρδιά της πόλης. Ξορκίζοντας το φόβο και την κρίση που άφησε πίσω του το διάστημα του lockdown, οι 11 νέοι καλλιτέχνες, και οι μουσικοί που τους συνοδεύουν, αξιοποιούν τη φιλοξενία και τις ιδανικές συνθήκες της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων και απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους φίλους του καλού ελληνικού τραγουδιού. 'Εχοντας ήδη οι περισσότεροι προσωπική δισκογραφία, συμμετοχές και πλήθος συναυλιών στο ενεργητικό τους,  μας καλούν σε μια μοναδική συναυλία, γεμάτη κέφι και ζωντάνια, λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού και με σύνθημά τους τη δημιουργία και τη δράση, κόντρα στους δύσκολους καιρούς. Συμμετέχουν οι τραγουδοποιοί: Κατερίνα Ζευγαρά Λαμπρινή Καρακώστα Ιουλία Καραπατάκη Δημήτρης Μπάκουλης Κωνσταντίνα

ΜΠΛΕ : Παρασκευή 17 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη

ΜΠΛΕ FULL   BAND ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 ΜΥΛΟΣ   open air stage (Βαβυλωνία) SUMMER IN THE CITY, SKG 2020 Για αυτούς που τους γνωρίζουν, κάθε συναυλία των ΜΠΛΕ πάντα έχει κάτι διαφορετικό ! Πόσο μάλλον τώρα που το συγκρότημα λόγω του lockdown έχει πολλούς μήνες να εμφανιστεί στη σκηνή. Το ραντεβού ορίστηκε την Παρασκευή 17 Ιουλίου στο αίθριο του μύλου.

ΧΑΛKΙΔΑ :Chalkida Street Food Festival 2020- 11-12-13 Σεπτεμβρίου

Το Chalkida Street Food Festival 2020 επιστρέφει για να μας ταξιδέψει με ήχους, αρώματα και γεύσεις. Από τροπικές προτάσεις και κλασικές γεύσεις, ντόπιο φαγητό που αγαπάμε, αλλά και γλυκά, καφέδες, κοκτέιλ ή δροσερές μπύρες... Γεύσεις, αρώματα, κόσμος, χαμόγελα και διασκεδαστικές δράσεις για όλους. Τοπικά προιόντα, μουσική επιλογή από djs όλη την ημέρα, συναυλίες και happenings για τους μικρούς μας φίλους και παρέα για 3 ημέρες με τους πιο γνωστούς εκπροσώπους του απολαυστικού φαγητού και της γευσιγνωσίας, με χαμόγελα και νοστιμιές.

ΤΖΟΡΝΤAN με την Μαρία Κορινθίου στο Βεάκειο Θέατρο στις 25 Ιουλίου

“ΖΟΡΊΖΟΝΤΑΝ” των Άννα Ρέϋνολντς και Μόιρα Μπουφίνι Με την ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ Σε σκηνοθεσία ΓΙΑΝΝΗ ΑΙΒΑΖΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Θέατρο  Βεάκειο Σάββατο 25 Ιουλίου    Ο σπαρακτικός μονόλογος «Τζόρνταν» των  Άννα Ρέϋνολντς  και Μόιρα Μπουφίνι, που μετέφρασε ο Μάριος Πλωρίτης, θα παιχτεί στις 25 Ιουλίου στο ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ με την  Μαρία Κορινθίου  να  υποδύεται την τραγική ηρωίδα Σίρλεϋ Τζόουνς, υπό την σκηνοθετική μπαγκέτα του  Γιάννη Αϊβάζη . Μια ιστορία που αποκάλυψε η ίδια η Σίρλεϋ, όσο καιρό ήταν κρατούμενη στη φυλακή, στη συγκρατούμενή της  Άννα Ρέϋνολντς , τη μία από τις δυο συγγραφείς. Στη παράσταση δανείζουν τις φωνές τους ο Τάσος Νούσιας και ο Γιάννης Αϊβάζης. Υπόθεση του έργου:

Τάκης Ζαχαράτος : Φωτογραφίες backstage για το Θέατρο Άλσος

Έλα μια Βόλτα…   Ο  T άκης    Ζαχαράτος στο Θέατρο Άλσος Ζω Για Σένα  Summer   Edition 20 μοναδικές παραστάσεις πρεμιέρα Τετάρτη    15    Ιουλίου Ρένα, Αλίκη, Άντζελα , Χαρδαλιάς, Τσιόδρας, Τραμπ ή Μύριαμ Απλού… τα πρόσωπα εναλλάσσονται στη σκηνή    όπως και οι διαρκείς αιφνιδιαστικές    μεταμορφώσεις σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας του Τάκη Ζαχαράτου στο Θέατρο Άλσος. Στρας, φώτα, μουσική και φύγαμε….    Φωτογραφίες   backstage   από τα γυρίσματα των  video   της παράστασης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΥΛΟΣ SUMMER IN THE CITY ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ open air

ΜΥΛΟΣ    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ open air stage  (Βαβυλωνία) SUMMER IN THE CITY, SKG 2020 Ο ΜΥΛΟΣ    open air stage  (Βαβυλωνία) στη Θεσσαλονίκη έχει ανοίξει  την αυλαία του παρουσιάζοντας μοναδικές μουσικές βραδιές με σημαντικούς καλλιτέχνες . Συνεχίζοντας λοιπόν το πρόγραμμα του  στα μουσικά δρώμενα της συμπρωτεύουσας  για το καλοκαίρι του 2020  θα παρουσιάσει στο κοινό  ΙΟΥΛΙΟΣ 2020

Ορφέας Περίδης – «Αχ Ψυχή Μου Φαντασμένη» και «Καλή Σου Μέρα Αν Ξυπνάς» επανακυκλοφορούν

Ορφέας Περίδης «Αχ Ψυχή Μου Φαντασμένη» & «Καλή Σου Μέρα Αν Ξυπνάς»: Τα δύο πρώτα του albums επανακυκλοφορούν Με το  αριστουργηματικό debut album  του  Ορφέα Περίδη ,  « Αχ Ψυχή Μου Φαντασμέν η»  και το  επόμενό του ,  « Καλή Σου Μέρα Αν Ξυπνάς » , που περιλαμβάνουν μερικά από τα πιο εμβληματικά τραγούδια του, η Panik Records συνεχίζει την επανακυκλοφορία του πλούσιου ελληνικού καταλόγου της Sony Music, κάνοντας  ξανά διαθέσιμα  για το κοινό albums που έχουν εκλείψει από την αγορά.  Το  « Αχ Ψυχή Μου Φαντασμένη »  κυκλοφόρησε το  1993  και  περιλαμβάνει τραγούδια ιδιαιτέρως γνωστά και αγαπητά  στο ελληνικό κοινό. Μεταξύ αυτών τα  « Φωτοβολίδα » ,  « Ζηλεύει Η Νύχτα »  και  « Τα Τσιγάρα » .

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ:Μουσικές καλοκαιρινές βραδιές στο Άλσος 28 και 29 Ιουλίου

Καλοκαίρι 2020 Μουσικές καλοκαιρινές βραδιές στο Άλσος με τον ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ Τρίτη 28 & Τετάρτη 29 Ιουλίου  Το  Άλσος ,  χώρος πολιτισμού και ψυχαγωγίας, ένα θέατρο στην καρδιά του πράσινου πνεύμονα της πόλης, είναι έτοιμο με όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών, να φιλοξενήσει αγαπημένους καλλιτέχνες για μοναδικά συναυλιακά καλοκαιρινά βράδια. 

"Το τάβλι" με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη - Γεράσιμο Σκιαδαρέση στο θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι Τρίτη 21 Ιουλίου

Ιεροκλής Μιχαηλίδη ς - Γεράσιμος Σκιαδαρέσης  Το τάβλι Δημήτρης ΚεχαΪδης σκηνοθεσία Λευτέρης Γιοβανίδης καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα Τρίτη 21 Ιουλίου- Θέατρο Ρεματιάς- Χαλάνδρι Ρεσιτάλ ερμηνείας για δύο