Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 12, 2020

Καλλιτέχνες- Μουσικοί- Ηθοποιοί και άλλες κατηγορίες εργαζομένων εντάσσονται στο επίδομα των 800 ευρώ

Ακόμα περισσότερες κατηγορίες εργαζομένων εντάσσονται στα μέτρα προστασίας από τις συνέπειες του κοροναϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ το επίδομα των 800 ευρώ θα δοθεί μεταξύ άλλων στους ωρομίσθιους εργαζόμενους, τους εργαζόμενους σε επίσχεση, καθώς και ξεναγούς, οικοδόμους  ιεροψάλτες, καλλιτέχνες ,μουσικούς,ηθοποιούς κ.α  Ποιους επαγγελματίες αφορά Αναλυτικά οι επαγγελματίες που αναμένεται να ενταχθούν στα 800 ευρώ είναι: Νέες εντάξεις στα 800 ευρώ

Κυριακή των Βαΐων σήμερα

Η Κυριακή των Βαΐων  θεωρείται μια ιδιαίτερα σημαντική γιορτή  για την  Ορθόδοξη Εκκλησία , καθώς την ημέρα αυτή γιορτάζουμε την πανηγυρική είσοδο του Κυρίου  Ιησού Χριστού  στην Ιερουσαλήμ « μετά Βαΐων και κλάδων ». Από την Κυριακή των Βαΐων αρχίζει ουσιαστικά η λεγόμενη Μεγάλη Εβδομάδα ή Εβδομάδα των Παθών. 

Ηλίας Βρεττός - «Μόνο Εγώ» Νέο Τραγούδι & Music Video

Ο  Ηλίας Βρεττός  παρουσιάζει το νέο του τραγούδι  « Μόνο Εγώ » , που κυκλοφορεί από την  Panik Platinum  και, μέσα από μία πρωτότυπη ιδέα,  κατάφερε να ξεπεράσει τα περιοριστικά μέτρα  λόγω του κορoνοϊού και  να μπει στα σπίτια του κόσμου, κάνοντάς τον πρωταγωνιστή του music video ! Το « Μόνο Εγώ » είναι ένα  ρυθμικό, ανεβαστικό, ερωτικό τραγούδι , σε  μουσική Γιάννη Φρασέρη  και  στίχους Αγγελικής Μακρυνιώτη , με τη χαρακτηριστική ερμηνεία του Ηλία Βρεττού, που κυκλοφορεί μετά τον πλατινένιο δίσκο «Σωστό Μου Λάθος».