Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 11, 2020

“Σ’ Αγαπώ” Η Τάμτα γύρισε το ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ της μόνη στο σπίτι!

Η  Τάμτα , το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής δε σταματάει να μας εκπλήσσει με τις κυκλοφορίες της τον τελευταίο χρόνο: ταρακούνησε την Ευρώπη στους ρυθμούς του  « Replay »,  τραγούδησε το Νο1  « Senorita »  με τον  SNIK  και «έριξε» το YouTube & το Spotify, μας έδωσε μια γεύση μέσα από το επερχόμενο διεθνές EP της με το  « Sex With Your Ex »  και πλέον κυκλοφορεί το ολοκαίνουργιο  ελληνόφωνο  single  της που αποτελεί επανεκτέλεση ενός διαχρονικού ελληνικού pop τραγουδιού Το «Σ’ Αγαπώ» σε στίχους της Ναταλίας Γερμανού και μουσική του Αλέξανδρου Βουραζέλη που πρωτοκυκλοφόρησε το 2002 με τη φωνή της Μαριάντας Πιερίδη, επιστρέφει 18 χρόνια μετά σε νέα εκτέλεση με τη φωνή και τη μοναδική ερμηνεία της ανατρεπτικής Τάμτα.

Mad Clip - «Presidente» Νέο Τραγούδι & Music Video

Mad Clip - «Presidente» Νέο Τραγούδι & Music Video Έγινε no1 στα YouTube trends μέσα σε λίγες ώρες! O  Mad Clip , ο hardest-working man της ελληνικής trap σκηνής με τα απανωτά no1 hits και εκατομμύρια YouTube views, παρουσιάζει με video τη  νέα  του  επιτυχία ,  « Presidente » , που κυκλοφορεί από την  Panik Records  και την  Capital Music  και έγινε αμέσως κορυφαία τάση στο YouTube!  Για ακόμα μία φορά, ο Mad Clip ραπάρει πάνω σε  new wave beats με εκπληκτικό flow  και μας παρασύρει.

Νικηφόρος "Είναι Που Νιώθω..." νέο τραγούδι

Ο Νικηφόρος συνεχίζοντας την δισκογραφική του διαδρομή παρουσιάζει σε ερωτικούς μουσικούς δρόμους το νέο του τραγούδι με τίτλο " Είναι που νιώθω..." Μουσική: Κωνσταντίνος Αβραμόπουλος Στίχοι: Βίκυ Γεροθόδωρου