Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 15, 2020

30 Χρόνια Καίτη Γαρμπή Live Album

Η μεγάλη sold out επετειακή της συναυλία στο Κατράκειο θέατρο, κυκλοφορεί! Η Καίτη Γαρμπή   μας ταξιδεύει στον ωκεανό των επιτυχιών της με το  live album « 30 Χρόνια Καίτη Γαρμπή » , που ηχογραφήθηκε στη  μεγάλη sold out επετειακή συναυλία για τα 30 χρόνια της στη δισκογραφία  και κυκλοφορεί από την  Panik Platinum ! Η «ντίβα της καρδιάς μας» έσβησε τα κεράκια της δισκογραφικής της τούρτας  παρουσία περίπου 6.000 θεατών , στις 16 Σεπτεμβρίου του 2019, στο  Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας , χαρίζοντας ένα  μοναδικό live party, που κράτησε πάνω από τρεις ώρες , γεμάτο με τις  επιτυχίες της , αλλά και  ντουέτα - έκπληξη  με φίλους της καλλιτέχνες.

ΡΕΝΑ ΜΟΡΦΗ "ΧΑΘΗΚΕΣ" - οπτικοποίηση

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΛΜΠΟΥΜ ΣΑΜΠΑ ΤΣΙΚΙΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ  Το νέο άλμπουμ  "ΣΑΜΠΑ ΤΣΙΚΙΤΑ" της Ρένας Μόρφη  περιέχει και μία διασκευή. Πρόκειται  για το κομμάτι "Χάθηκες" (Δεν έχει δρόμο να διαβώ),  που είναι  το αγαπημένο  τραγούδι της Ρένας  από  τον μέγιστο - όπως η ίδια τον αποκαλεί - Γιώργο Ζαμπέτα,  σε στίχους του Δημήτρη Χριστοδούλου.

7ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Σεναρίου για Ταινία Μικρού και Μεγάλου Μήκους

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος προκηρύσσει: τον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Σεναρίου για Ταινία Μικρού και Μεγάλου Μήκους 1. Πρωτότυπου Έργου 2. Διασκευασμένου Ελληνικού Λογοτεχνικού Έργου   Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν συμμετοχή μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2020, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: Βήμα 1: Να πραγματοποιηθεί η κατοχύρωση σεναρίου στην ΕΣΕ, στη διεύθυνση: https://senariografoi.gr/gr/ screenplays/screenplays- registration/ Βήμα 2: Με τον κωδικό κατοχύρωσης να δηλώσετε συμμετοχή στον σχετικό διαγωνισμό: https://senariografoi.gr/gr/screenplays/contests Η συμμετοχή στον διαγωνισμό διασφαλίζεται με τον κωδικό συμμετοχής που λαμβάνει ο κάθε μετέχων μετά την υποβολή του έργου, εντός του τρέχοντος έτους, στην ειδική εφαρμογή του διαγωνισμού (βλ. βήμα 2 ανωτέρω), στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει.  Για πλήρη ενημέρωση, επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο μας και για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, επικοινωνήστε με τον πρόεδρ

2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Στίχου

  Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος λόγω της μεγάλης επιτυχίας που γνώρισε ο 1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Στίχου, προκηρύσσει, πάντα σε συνεργασία με τον Θανάση Συλιβό, εκδότη του μουσικού περιοδικού «Μετρονόμος» και τον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Αλτή, τον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Στίχου.   Ο διαγωνισμός αφορά ΚΥΚΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ, δηλαδή μια συλλογή οκτώ (8) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ τραγουδιών (όχι όμως απαραίτητα με ίδιο θέμα). Μπορεί να μετάσχει οιοσδήποτε στιχουργός είτε με ομοιοκατάληκτο, είτε με ελεύθερο, είτε με μεικτής τεχνικής στίχους (π.χ. πέντε ομοιοκατάληκτα τραγούδια και τρία με ελεύθερο στίχο).