Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 7, 2020

Audition: Σχηματισμός θεατρικής ομάδας από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος (Αλλαγή ημερομηνίας)

Η Ε.Σ.Ε. προτίθεται να ανεβάσει τον πρώτο νικητή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Συγγραφής Θεατρικού έργου που διεξάγει για 4η συνεχή χρονιά σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Η audition θα λάβει χώρα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στις 16 Μαΐου από τις 12.00 έως τις 18.00 και αφορά γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας.

«Ρωτάς αν σ’ έχω ερωτευθεί» Η νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του Βασίλη Καρρά!

Η μεγάλη δισκογραφική επιστροφή του  Βασίλη Καρρά  είναι γεγονός. Τρία χρόνια μετά τον τελευταίο του δίσκο, ο  Βασίλης Καρρά ς έρχεται με  12 σύγχρονα λαϊκά τραγούδια  που του εμπιστεύτηκαν παλιοί και καινούργιοι φίλοι του. “ ΡΩΤΑΣ ΑΝ Σ’ ΕΧΩ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ ” ο τίτλος του νέου cd του Βασίλη Καρρά και του πρώτου του single που έχετε ήδη ακούσει στα ραδιόφωνα όλης της χώρας και έχει αγαπηθεί πολύ!

Χρήστος Μενιδιάτης " Δύο Δρόμοι " νέο single

Ο Χρήστος Μενιδιάτης κάνει το επόμενο δισκογραφικό του βήμα παρουσιάζοντας το νέο του single " Δύο Δρόμοι ".  Στο νέο του τραγούδι την μουσική και τους στίχους  υπογράφει ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός Θοδωρής Κοτανιάς.

Καίτη Γαρμπή ft. Αντώνης Ρέμος - «Κιβωτός»: Φτιάξε εσύ το video clip

Η  Καίτη Γαρμπή  και ο  Αντώνης Ρέμος  ενώνουν τις φωνές τους σε ένα  μοναδικό ντουέτο  και μας παρουσιάζουν τη  μεγάλη επιτυχία « Κιβωτός »  σε μία νέα εκδοχή, που κυκλοφορεί από την  Panik Platinum ! Εν μέσω των ιδιαίτερων περιστάσεων λόγω του κορωνοϊού,  το video clip θα δημιουργηθεί  με τη συμβολή του κοινού , στέλνοντας ένα δυνατό συγκινητικό μήνυμα, ενώ  τα έσοδα θα δοθούν στην Κιβωτό Του Κόσμου , τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού.