Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 7, 2019

Πολιτιστική Προσβασιµότητα των Ατόµων µε Αναπηρία

M ε πρωτοβουλία του Ευρωβουλευτή , Αλέξη Γεωργούλη , διοργανώνεται εκδήλωση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την Πέµπτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 09:00, για την Πολιτιστική Προσβασιµότητα των Ατόµων µε  Αναπηρία.

Ματθαίος Γιαννούλης Νάσια Κονιτοπούλου δύο δυνατά ονόματα της νησιώτικης μουσικής μας στην Παλιά Σοφίτα

Η ιδέα ήταν του αείμνηστου Γιώργου Κονιτόπουλου....πατέρα  της Νάσιας Κονιτοπούλου, του ΜΑΕΣΤΡΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ! Μπορεί να καθυστέρησαν  28 χρόνια....όμως έρχεται κάτι πολύ δυνατό! Κάθε  Παρασκευή και Σάββατο στις 10 το βράδυ και Κυριακή μεσημέρι στις 2... Ο Ματθαίος Γιαννούλης , η Νάσια Κονιτοπούλου και η  ορχήστρα τους, θα σας ξεσηκώνουν  σε ένα αυθεντικό νησιώτικο & λαϊκό  γλέντι με πολύ κέφι και χορό. Που....;;; Στην Παλιά Σοφίτα στο Περιστέρι.  Τρώων 6 & Δημ. Γούλα, Περιστέρι. Επίσημη πρεμιέρα την Παρασκευή στις 18 Οκτωβρίου.

H Ζανέλ ξεκινά τον κύκλο των χειμερινών της εμφανίσεων στη Ρότα

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου Ζανέλ LIVE στη Ρότα H Ζανέλ ξεκινά τον κύκλο των χειμερινών της εμφανίσεων στη Ρότα, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στις 9 το βράδυ. H Ζανέλ, που εντυπωσίασε την περσινή πρώτη της σεζόν με τη μοναδική φωνή της και το εκλεκτό ρεπερτόριό της, θα μας χαρίσει μια μαγική μουσική βραδιά.

Ο Βασίλης Παπακωσταντίνου επιστρέφει και ανοίγει την αυλαία του " Anodos Live Stage"

Ετοιμάζεται  για τις χειμερινές μουσικές της  παραστάσεις, η μουσική σκηνή,  " Anodos Live Stage"    για την περίοδο 2019-2020  Την αυλαία θα ανοίξει ο θρυλικός Βασίλης Παπακωσταντίνου, με την μεγάλη δισκογραφική διαχρονική πορεία.   Τον περασμένο χειμώνα ο αιώνιος έφηβος  από τις 9 Φεβρουαρίου έως τις 6 Απριλίου    πραγματοποίησε παρέα με την Γιώτα Νέγκα  σειρά παραστάσεων στον ξεχωριστό αυτό  μουσικό χώρο  της οδού Πειραιώς  με απόλυτη   επιτυχία  Η  ημερομηνία  έναρξης και η καλλιτεχνική ομάδα που θα συντροφεύει  τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου  θα ανακοινωθούν  τις επόμενες ημέρες .

Η Μαρία Σουλτάτου στη Σφίγγα -- Κυριακή 20 Οκτωβρίου ενορχήστρωση Σάββας Ρακιντζάκης

Η Μαρία Σουλτάτου στη Σφίγγα «Η ζωή γυναίκα... είναι!» Ενορχήστρωση – πλήκτρα: Σάββας Ρακιντζάκης Κυριακή 20 Οκτωβρίου Αλήθεια, πόσες όψεις της γυναικείας πλευράς έχουν αποτυπωθεί σε ήχους και λόγια από τους ποιητές και τους δημιουργούς όλα αυτά τα χρόνια, περιγράφοντας όλα όσα εκείνη βιώνει στην καθημερινότητά της; Η Μαρία Σουλτάτου έρχεται για πρώτη φορά στη μουσική σκηνή «Σφίγγα» με το πρόγραμμα «Η ζωή γυναίκα... είναι!» που περιέχει μια επιλογή από τραγούδια που αφορούν στη γυναίκα σε όλες της τις πτυχές. Η μάνα, η σύζυγος, η κόρη, η αδερφή και οι υπόλοιπες θηλυκές μορφές παρουσιάζονται από τη σπουδαία ερμηνεύτρια μέσα από τις ξεχωριστές ενορχηστρώσεις του Σάββα Ρακιντζάκη

Η «ΔΥΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΤΕΡΖΗ Στο El Convento del Arte

Η «ΔΥΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΤΕΡΖΗ Στο El Convento del Arte Τις Παρασκευές 11 και 18 Οκτωβρίου 2019 Φέρνοντας μαζί της όλα της τα ακούσματα από την δεκαετή μουσική εμπειρία της στην Αμερική, συνδυασμένα με ενορχηστρώσεις με άρωμα από Ανατολή αλλά και την ελληνική της ψυχή, η Γιάννα συστήνεται στο κοινό με ένα μοναδικό τρόπο που προκαλεί έκπληξη σε όσους τη δούνε επί σκηνής. Η μουσική παράσταση “Δύση Ανατολή” αποτελείται από μια προσεγμένη επιλογή αγαπημένων mainstream τραγουδιών της παγκόσμιας και ελληνικής σκηνής.

AIDONAKIA HALLOWEEN Trick or Treat Party στο Μαρούσι

STOP THE PRESS! Τροοομερρρά νέα! Τα μάθατε; Οι φοβερές και τρομερές μάγισσες, η Άμπρα και η Κατάμπρα, μπήκαν μέσα στα Αηδονάκια στο Μαρούσι! Τα Aidonakia πάθανε Halloween και σε περιμένουν για τον πιο απίθανο Trick or Treat χαμό! AIDONAKIA HALLOWEEN 5 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου Για δεύτερη χρονιά τα Αηδονάκια στο Μαρούσι υποδέχονται το παιδικό Halloween, και νέες φανταστικές περιπέτειες! Kids Haunted Adventure House Haunted Train Fantasma Τo Σπίτια των Μαγισσών, Άμπρα & Κατάμπρα Ghost Laser Tag Arena

O ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος 12 Οκτωβρίου στο Θέατρο ΑΛΣΟΣ

O ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος με τις μεγάλες του επιτυχίες στο Θέατρο Άλσος Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 στις 20.30 Με την πολυαναμενόμενη συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου στο Θέατρο Άλσος, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, ολοκληρώνεται η πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή περίοδος του ιστορικού θεάτρου Άλσος.

O Bruce Springsteen μας παρουσιάζει το performance video για το single “Sundown”

O Bruce Springsteen μας παρουσιάζει το performance video για το single “Sundown” από το επερχόμενο ντεμπούτο του σαν σκηνοθέτης στην ταινία “Western Stars”. To “Sundown” συμπεριλαμβάνεται και στην ταινία και στο επίσημο soundtrack “Western Stars – Songs From The Film”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Panik Records και την Sony Music στις 25 Οκτωβρίου.

«Τα καλύτερα μας χρόνια» 60s 70s PARTY ! Λ.ΤΖΟΡΝΤΑΝΕΛΛΙ- Γ.ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ- Ρ. ΟΥΙΛΙΑΜΣ LIVE στο ΚΥΤΤΑΡΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ  2 6  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ «Τα καλύτερα μας χρόνια» Το απόλυτο 60 s 70s PARTY  ! ΡΟΜΠΕΡΤ  ΟΥΙΛΙΑΜΣ  ΛΑΚΗΣ  ΤΖΟΡΝΤΑΝΕΛΛΙ  ΓΙΩΡΓΟΣ  ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ ...για να θυμούνται οι «νέοι» !! Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου έρχεται στο Κύτταρο (επιτέλους) η παράσταση που χρόνια τώρα ξεσηκώνει μικρούς και ...λίγοτερο μικρούς ζωγραφίζει χαμόγελα και γεμίζει καρδιές!!

Γιώργος Χατζηνάσιος- Αλέκα Κανελλίδου στις «γραμμές» «Πάλι μαζί» από 19/10

  Γιώργος Χατζηνάσιος- Αλέκα Κανελλίδου στις «γραμμές» «Πάλι μαζί» από το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή Μια μουσική συνάντηση που ξεχώρισε. Μια υπόσχεση που δεν ξεχάστηκε… Η μουσική συνάντηση του συνθέτη Γιώργου Χατζηνάσιου με την ιδιαίτερη φωνή της Αλέκας Κανελλίδου επί σκηνής ήταν μια προσμονή από το κοινό που έγινε πραγματικότητα. Οι εμφανίσεις τους πριν το καλοκαίρι στις «γραμμές» ενθουσίασαν και αγαπήθηκαν.

Γιάννης Ζουγανέλης- Ελένη Δήμου- Λάκης Παπαδόπουλος- Διονύσης Τσακνής κάνουν ποδαρικό στην «Οδό Λυσίου» στην Πλάκα

Μια δυνατή φιλία ενώνει δυνάμεις για μια συνεργασία σημαδιακή! Γιάννης Ζουγανέλης Ελένη Δήμου Λάκης Παπαδόπουλος Διονύσης Τσακνής ανηφορίζουν στην Πλάκα και κάνουν ποδαρικό στην «Οδό Λυσίου», το νέο μουσικό στέκι της πόλης. Πρεμιέρα Σάββατο 19 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο

Η Άννα Βίσση ξανά στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης!

Τα μοναδικά live της Άννας Βίσση στη Θεσσαλονίκη επιστρέφουν! Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η «απόλυτη Ελληνίδα star» βάζει τη δική της νότα στα βράδια της πόλης, με ένα μοναδικό show στο « Barbarella Live Party », από την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

ΑΝΝΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗ live Οκτώβριος 2019 «Το φάντασμα της Όπερας», «Βραδιά Ονείρου», "Ιστορίες της ζωής μας"

Η Άννα Κατσούλη, μια νέα ερμηνεύτρια  με έντονη καλλιτεχνικότητα, μάς παρουσιάζει τις φθινοπωρινές εμφανίσεις της. Για 2 η χρονιά παρουσιάζει μαζί με την ηθοποιό Σμαράγδα Αποστολάτου την αφηγηματική παράσταση «Το φάντασμα της Όπερας». Η Άννα Κατσούλη σε ρόλο μουσικού – ηθοποιού, προσκαλεί τους θεατές να  γνωρίσουν μια αλλιώτικη εκδοχή του «Φαντάσματος της Όπερας» και να συγκινηθούν βαθειά! Δύο γυναίκες...δύο Τέχνες..και μια ιστορία αγάπης & πόνου.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη «Το Κόκκινο Ποτάμι» τραγούδι τίτλων της νέας ομώνυμης δραματικής σειράς στο OPEN

Τ ο νέο τραγούδι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τίτλο «Το Κόκκινο Ποτάμι» κυκλοφόρησε  σε μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους του Κώστα Μπαλαχούτη! «Το Κόκκινο Ποτάμι» αποτελεί το τραγούδι τίτλων της νέας ομώνυμης δραματικής σειράς εποχής, σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη!

«Οι Μνήμες» της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και δισκογραφική επιστροφή μετά από 4 χρόνια : Mουσική Θέμης Καραμουρατίδης στίχοι Λήδα Ρουμάνη

H Ελευθερία Αρβανιτάκη παρουσίασε  στις 17 Οκτωβρίου το νέο της album, με τίτλο «ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ». Επιστρέφει στην δισκογραφία μετά από 4 χρόνια, με 9 τραγούδια δύο ξεχωριστών δημιουργών της νεότερης γενιάς. Ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης και η στιχουργός Λήδα Ρουμάνη υπογράφουν αυτόν τον δίσκο συνολικά, έχοντας στο κέντρο της έμπνευσής τους τη σπουδαία ερμηνεύτρια και τη μοναδική πορεία της τα τελευταία 35 χρόνια.

«ΤΟ ΜΥΡΟΛΟΓΙ ΤΗΣ ΦΩΚΗΣ» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στο Θέατρο ΜΠΙΠ ( 2ος χρόνος)

«ΤΟ ΜΥΡΟΛΟΓΙ ΤΗΣ ΦΩΚΗΣ» Ο έρωτας στα χιόνια , Ύπο την Βασιλικήν Δρύν του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη για 2 η  χρονιά @ Θέατρο ΜΠΙΠ Το εμβληματικό έργο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη παρουσιάζει για 2 η  συνεχόμενη χρονιά το Θέατρο ΜΠΙΠ, έπειτα από έναν κύκλο επιτυχημένων παραστάσεων.

NATALIA TSALLI and THE PRIMA VISTAS στο EL CONVENTO DEL ARTE 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Natalia Tsalli and The Prima Vistas στο EL CONVENTO DEL ARTE  Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019  Η Ναταλία Τσάλλη και οι Prima Vistas ετοιμάζουν μια …διαφορετική εμφάνιση στη σκηνή του Convento Del Arte. Μυστηριώδης και ιδιαίτερη, αυτή η εμφάνιση σηματοδοτεί μια νέα περίοδο στην πορεία του σχήματος.  Με ποικίλες επιρροές και αδιαπραγμάτευτη διάθεση να χτίσουν ένα ιδιαίτερο μουσικό πρόγραμμα, μας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή περιήγηση σε σύγχρονους αλλά και παλιούς ήχους σε τριπχοπ-τζαζ μονοπάτια.

Χρήστος Μάστορας - Δημήτρης Μπάσης: «Ένα Λεπτό» Music Video

Ο  Χρήστος Μάστορας  και ο  Δημήτρης Μπάσης  μας ζητούν  « Ένα Λεπτό » , μέσα από μία ξεχωριστή μουσική σύμπραξη - έκπληξη, που κυκλοφορεί, μαζί με  music video , από την  Panik Records ! Το « Ένα Λεπτό » σε  στίχους του Νίκου Μωραΐτη, του πιο καταξιωμένου στιχουργού της γενιάς του  και  μουσική του ταλαντούχου νέου συνθέτη Νικόλα Μαυρέση , συνδυάζει τις  μοναδικές ερμηνείες του Χρήστου Μάστορα και του Δημήτρη Μπάση  σε ένα εκπληκτικό τραγούδι, το οποίο συνοδεύεται από ένα  κινηματογραφικό music video , που  σκηνοθέτησε  ο  Γιάννης Μιχελόπουλος  και γυρίστηκε στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών.

Πώς υποδέχτηκε το κοινό τον Σπύρο Παπαδόπουλο στην πρεμιέρα του;

Στη μάχη για την τηλεθέαση ρίχτηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Η εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά” έκανε πρεμιέρα για 16η σεζόν και το φετινό “μουσικό ταξίδι” ξεκίνησε με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για τα 55 χρόνια προσφοράς στο ελληνικό τραγούδι, του σπουδαίου λαϊκού μας συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου.

Ιnto your head της Δήμητρας Στάικου στο El Convento del Arte

Into your   head της Δήμητρας Στάικου Μουσικοθεατρική Παράσταση Στο  El   Convento   del   Arte    Τι κοινό μπορεί να έχει ένας μποέμ μουσικός που ονειρεύεται επιτυχίες στο YouTube με μια τραπεζική υπάλληλο με μεταπτυχιακό στην Οξφόρδη; Το τέταρτο έργο της Δήμητρας Στάικου με τίτλο «Into your head» που ανεβαίνει στο Convento Del Arte καλείται να μας δώσει την απάντηση καθώς παίζοντας με το αιώνιο θέμα της μάχης των φύλων μας βάζει αντιμέτωπους με τη θλιβερή και συνάμα αστεία συνειδητοποίηση ότι οι άνθρωποι άλλα λέμε και άλλα σκεφτόμαστε.